Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

«Μας έχει κόψει τη ζωή…» - Ανατριχιάζει ο πατέρας της 19χρονης από το Κορωπί

Όλα όσα είπε

20 Οκτωβρίου 2020 14:53
«Μας έχει κόψει τη ζωή…» - Ανατριχιάζει ο πατέρας της 19χρονης από το Κορωπί
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανατριχιάζει ο πατέρας της 19χρονης Αρτέμιδας από το Κορωπί, η οποία έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, με τις μαρτυρίες να είναι σοκαριστικές σχετικά με το σε ποια κατάσταση μπορεί να βρίσκεται.

Ο πατέρας της 19χρονης απηύθυνε δραματική έκκληση, ζητώντας τη βοήθεια του κόσμου, ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του κάνουν τα πάντα, προκειμένου να συλλέξει τα περισσότερα δυνατά στοιχεία η Αστυνομία για την εύρεσή της.

«Μας έχει κόψει τη ζωή αυτή η υπόθεση, μας έχει χαλάσει τη διάθεση», είπε αρχικά ο πατέρας της 19χρονης, με τον ίδιο να προσθέτει πως «είναι ευαίσθητη και ντροπαλή».

Εξαφάνιση 19χρονης: Είχε χωρίσει με 24χρονο λίγες μέρες πριν!

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για τον εντοπισμό της 19χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στο Κορωπί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο πατέρας της αποκάλυψε στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα τις υποψίες του για την περίεργη εξαφάνισή της και κάνει δημόσια έκκληση για βοήθεια.

Σύμφωνα με τους οικείους της, η Άρτεμις είναι ένα εσωστρεφές κορίτσι που δεν ανοίγεται εύκολα, ενώ φέρεται να είχε γνωρίσει πρόσφατα έναν 24χρονο μέσω Facebook. Μαζί του φέρεται να έβγαινε για κάποιο διάστημα, παρόλο που οι γονείς της διαφωνούσαν. Όμως λίγο καιρό αργότερα τους ανακοίνωσε τον χωρισμό της, κάτι που ανακούφισε τους γονείς της. Η ίδια, ωστόσο, στεναχωριόταν πολύ όπως αποκάλυψαν φίλες της.

Ο αδερφός της 19χρονης εκφράζει από την πλευρά του την ανησυχία ότι κάποιος την απήγαγε, αδυνατώντας να πιστέψει ότι έφυγε από μόνη της.

Εξαφάνιση 19χρονης

Τα μέχρι τώρα στοιχεία

Την περασμένη Παρασκευή η Άρτεμις είπε στην οικογένειά της ότι πηγαίνει σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών της Παιανίας να κάνει αίτηση για δουλειά. Κάμερα ασφαλείας από μαγαζί του Κορωπίου την κατέγραψε να περπατά. Ήταν τρεις παρά τέταρτο μετά το μεσημέρι.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star, η Άρτεμις φαίνεται να κατευθύνεται προς τη στάση, από όπου θα έπαιρνε λεωφορείο για τον προορισμό της. Μόνο που, σύμφωνα με τους δικούς της, στο παιχνιδάδικο δεν έφτασε ποτέ, ενώ δεν πήρε το λεωφορείο από την πλησιέστερη στο σπίτι της στάση.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει βγάλει χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό και πάνω της είχε μόνο 40 ευρώ.

Η αστυνομία σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τα ίχνη της κοπέλας έψαξε να βρει το τελευταίο στίγμα του κινητού της που εντοπίστηκε στην περιοχή της Παλλήνης. Οι αρχές ερευνούν τις τελευταίες της επαφές στα social media για να διαπιστώσουν με ποιον συνομιλούσε και αν κάποιος την παρότρυνε να τον συναντήσει στο συγκεκριμένο σημείο.

Για την εξαφάνιση της 19χρονης κοπέλας έχει σημάνει silver alert. Οι γονείς κάνουν έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share