Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος: Δημοσιογράφος αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια σύσκεψης (Video)

Σοκ!

20 Οκτωβρίου 2020 14:53
Σάλος: Δημοσιογράφος αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια σύσκεψης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σάλος επικρατεί στις ΗΠΑ καθώς πασίγνωστος δημοσιογράφος αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια σύσκεψης μέσω Zoom. Επίσης, σάλο έχει προκάλεσε στην Αργεντινή η απευθείας μετάδοση συνεδρίασης της Βουλής, κατά τη διάρκεια της οποίας βουλευτής απαθανατίστηκε σε ερωτικές περιπτύξεις!

Το αποκαλυπτικό θέαμα έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «New York Post» με τον 60χρονο Αμερικανό, απόφοιτο του Χάρβαρντ, να ζητάει συγνώμη από την οικογένειά του και να παραδέχεται το λάθος του ότι ξέχασε να κλείσει την κάμερα ενώ ικανοποιούσε τις ορέξεις του.

«Έκανα ένα ηλίθιο λάθος, πιστεύοντας ότι ήμουν εκτός κάμερας», δήλωσε ο 60χρονος απόφοιτος της Σχολής Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ ενώ παραδεχόταν το λάθος του.

«Πίστευα ότι δεν ήμουν ορατός στο Zoom. Νόμιζα ότι κανείς δεν μπορούσε να με δει. Νόμιζα ότι είχα θέσει σε σίγαση το βίντεο Zoom», είπε.

«Ζητώ συγνώμη από τη γυναίκα, την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους μου», πρόσθεσε. Εκπρόσωπος του περιοδικού «New York» έσπευσε να δηλώσει ότι : «Ο Τζέφρι Τόμπιν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ ερευνούμε το ζήτημα».

Σοκ στη Βρετανία: Συνελήφθη πρώην υπουργός και νυν βουλευτής - Κατηγορείται για βιασμό

Πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας συνελήφθη έπειτα από κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με την βρετανική αστυνομία και τους Sunday Times.

Το όνομα του βρετανού πολιτικού δεν αποκαλύφθηκε, αλλά η μητροπολιτική αστυνομία ανακοίνωσε ότι άρχισε έρευνα έπειτα από κατηγορίες που αφορούν σεξουαλικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν σε περισσότερες της μίας περιπτώσεις. Ενώ, ένας πατέρας άφησε έγκυο την κόρη του 3 φορές! Την βίαζε επανειλημμένα από τα 6 της

«Πενηντάχρονος συνελήφθη το Σάββατο 1η Αυγούστου, ύποπτος για βιασμό. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση» και θα παρουσιασθεί ενώπιον της δικαιοσύνης στα μέσα του Αυγούστου, διευκρίνισε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, οι κατηγορίες διατυπώθηκαν από πρώην κοινοβουλευτική συνεργάτιδα και αφορούν στέλεχος του Συντηρητικού Κόμματος, πρώην υπουργό και νυν βουλευτή.

Εκπρόσωπος των Τόρις δήλωσε σύμφωνα με το Press Association, ότι τέτοιες καταγγελίες αντιμετωπίζονται με εξαιρετική σοβαρότητα, αλλά απέφυγε να κάνει άλλο σχόλιο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share