Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος για πασίγνωστο ηθοποιό: Πέθανε ο γιος του από καρκίνο!

Θλίψη...

20 Οκτωβρίου 2020 13:03
Θρήνος για πασίγνωστο ηθοποιό: Πέθανε ο γιος του από καρκίνο!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρήνος για τον γνωστό ηθοποιό Robert Redford, καθώς έφυγε από τη ζωή ο γιος, James από καρκίνο του ήπατος, μόλις στα 58 του χρόνια. Θρήνος, επικρατεί και στο εγχώριο καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό γνωστού ηθοποιού.

Ο James Redford είχε υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις ήπατος στο παρελθόν, αλλά δεν τα κατάφερε. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του, ανακοίνωσε η σύζυγός του, Kyle μέσω Twitter.

«Ο Jamie πέθανε σήμερα. Είμαστε συντετριμμένοι. Έζησε μια όμορφη και αξιόλογη ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς. Θα μας λείψει. Ως σύζυγός του επί 32 χρόνια, είμαι ευγνώμων για τα δύο υπέροχα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτά τα τελευταία δύο χρόνια» έγραψε η σύζυγος του James Redford.

Ο γιος του τον Robert Redford είχε αναπτύξει τα τελευταία 30 χρόνια μια σπάνια αυτοάνοση νόσο, την πρωτοπαθή σκηρυντική χολαγγείτιδα, η οποία επηρέαζε το ήπαρ.

Η εκπρόσωπος του 84χρονου ηθοποιού, δήλωσε: «Tο πένθος είναι απροσμέτρητο στην απώλεια ενός παιδιού. Ο James ήταν ένας αξιαγάπητος γιος, σύζυγος και πατέρας. Η κληρονομιά του θα ζήσει μέσω των παιδιών του, της τέχνης του και της αφοσίωσής του στη διατήρηση του περιβάλλοντος».

Θρήνος στο καλλιτεχνικό στερέωμα: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός (photo)

Πέθανε η ηθοποιός Ντορίν Μοντάλβο (Doreen Montalvo), που έγινε γνωστή στο Μπρόντγουεϊ με τη συμμετοχή της στη θεατρική επιτυχία «Mrs. Doubtfire». Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό θρυλικής ηθοποιού.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μερικές εβδομάδες μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό. Η Ντορίν Μοντάλβο πρωταγωνιστούσε στο θεατρικό ανέβασμα της κινηματογραφικής επιτυχίας στην οποία είχε διαπρέψει ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, στον ρόλο της κυρίας Ντάουτφαϊερ.

Τον θάνατo της Ντορίν Μοντάλβο επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ της στο Instagram γράφοντας: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας πάνε στον σύζυγό της Mike Mann και στην οικογένειά της αυτές τις ώρες. Πονάει η καρδιά μας».

Η κινηματογραφική «Κυρία Ντάουτφαϊερ» (Mrs. Doubtfire) προβλήθηκε στις αμερικανικές αίθουσες το 1993.

Η ταινία περιγράφει τη ζωή ενός διαζευγμένου πατέρα τριών παιδιών και την προσπάθεια του να βρίσκεται σε επαφή με εκείνα, μεταμφιεσμένος σε νταντά/οικιακή βοηθό.

Το σενάριο ήταν βασισμένο στο μυθιστόρημα της Ανν Φάιν «Alias Madame Doubtfire».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share