Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρός σε τροχαίο ο Νικόλαος Κωτούλας, ο δολοφόνος του Αχιλλέα Τέντα!

Το χρονικό της υπόθεσης

20 Οκτωβρίου 2020 12:08
Νεκρός σε τροχαίο ο Νικόλαος Κωτούλας,  ο δολοφόνος του Αχιλλέα Τέντα!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο 48χρονος Νικόλαος Κωτούλας, ο δολοφόνος του Αχιλλέα Τέντα, έχασε έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στον παράδρομο του αυτοκινητόδρομου Βόλου-Λάρισας. Ενώ, έξι χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του μοντέλου και χορεύτριας Ιωάννας Δημητριάδου σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική απόφαση δικαστηρίου έφερε την απόλυτη ανατροπή

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 7.10 το πρωί όταν ο 48χρονος, προσπαθώντας να διασχίσει τον δρόμο μπροστά από τη Χαλυβουργία Ελλάδος στην Β' ΒΙΠΕ Βόλου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.

Οι εργαζόμενοι στη Χαλυβουργία που αντιλήφθηκαν το τροχαίο κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά αφού ο 48χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και η σορός του μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.

Η δολοφονία του Αχιλλέα Τέντα

Ο Νικόλαος Κωτούλας από την Ευξεινούπολη του Αλμυρού στις αρχές της δεκαετίας του 2000 είχε απασχολήσει το Πανελλήνιο όταν αποκαλύφθηκε ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος του 58χρονου τότε μεγαλέμπορου δερμάτων Αχιλλέα Τέντα.

Στο δικαστήριο που ακολούθησε εκείνη την εποχή είχε αποκαλυφθεί ότι ο Κωτούλας με συνεργό τη σύζυγο του Τέντα που ήταν εραστές, είχαν σκοτώσει τον Αχιλλέα Τέντα μέσα στο ίδιο του το σπίτι στον Αλμυρό και στη συνέχεια εξαφάνισαν το πτώμα ρίχνοντάς το σε ένα πηγάδι σε αγροτική περιοχή, το οποίο και μπάζωσαν για να εξαφανίσουν κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο. Ταυτόχρονα είχαν εγκαταλείψει τη Μερσεντές του θύματος στο εμπορικό λιμάνι του Βόλου για να φανεί ότι ο Αχιλλέας Τέντας είτε είχε αυτοκτονήσει είτε ότι είχε φύγει σε ταξίδι με πλοίο.

Ο Νίκος Κωτούλας, αφού εξέτισε μέρος της ποινής του, αποφυλακίσθηκε και ζούσε στην Ευξεινούπολη, ενώ εργαζόταν ως οδηγός νταλίκας που μετέφερε σκραπ στη Χαλυβουργία Ελλάδος στην Β' ΒΙΠΕ Βόλου.

Σκοτώθηκε ο 18χρονος Στέφανος: Σπαραγμός και οδύνη!

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου στην οδό Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό, κατά το οποίο τραυματίστηκε κρίσιμα 18χρονος μοτοσικλετιστής, καθώς και ο 19χρονος συνεπιβάτης του.

Ωστόσο, μια εβδομάδα αργότερα ο 18χρονος οπαδός της ΑΕΛ, Στέφανος Συλβέστρος, έχασε τη μάχη για τη ζωή και έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Λεμεσού αναφέρουν:

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, Το Υellow Tribe Group και κάθε ΑΕΛιστας συνδεσμίτης και μη, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια, τους φίλους και γνωστούς του μικρού ΛΕΟΝΤΑ Στέφανου Συλβέστρου, που υπέκυψε στα τραύματα του σήμερα μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Κρίμα να χάνονται ζωές στην άσφαλτο από επιπόλαια λάθη είτε δικά μας είτε άλλων. Καλή δύναμη και κουράγιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθουν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Καλό ταξίδι φίλε, άλλος ένας στη Θύρα 3 Παραδείσου. Είμαστε σίγουροι πως από ψηλά μας κοιτάτε και οι φωνές μας γίνονται ένα.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση: Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, Το Υellow Tribe Group και κάθε ΑΕΛιστας συνδεσμίτης και μη, εκφράζει τα...

Posted by Yellow Tribe Group on Wednesday, October 14, 2020
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share