Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορωπί: Τι γράφει η Αγγελική Νικολούλη για την εξαφάνιση της 19χρονης

Θρίλερ δίχως τέλος!

20 Οκτωβρίου 2020 11:09
Κορωπί: Τι γράφει η Αγγελική Νικολούλη για την εξαφάνιση της 19χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση μιας ενήλικης κοπέλας από την περιοχή του Κορωπίου.

Η ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη αρκέστηκε να γράψει την είδηση της εξαφάνισης ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως εφόσον το κορίτσι δεν έχει εντοπιστεί μέχρι την Παρασκευή δεν ασχοληθεί σίγουρα στην εκπομπή της με λεπτομέρειες!

Η Άρτεμις Βασίλη 19 χρόνων, χάθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, όταν έφυγε από το σπίτι της για να πάει σε μια συνέντευξη για δουλειά.

Στην κατοχή της έχει το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο όμως είναι απενεργοποιημένο.

Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο μακρυμάνικο πουκάμισο με λευκές ρίγες και λευκά αθλητικά παπούτσια. Πιθανόν να φοράει γυαλιά οράσεως με ασημί σκελετό.

Έχει ύψος 1.62, μακριά καφέ μαλλιά και καστανά μάτια.

Για την εξαφάνισή της έχει σημάνει Silver Alert.

Διπλό φονικό στο Λουτράκι: Νέα στοιχεία στο φως από την Αγγελική Νικολούλη (video)

Το διπλό φονικό στο Λουτράκι σόκαρε το πανελλήνιο. Το «Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, έφερε στο φως στοιχεία από τις τελευταίες έρευνες. Μίλησε με τον πρώην σύζυγο της άτυχης γυναίκας και μετέφερε το μήνυμα της μονάκριβης κόρης τους.

Θύματα η Σβετλάνα (Φωτεινή) 43 χρόνων, από την Οδησσό της Ουκρανίας και ο φαρμακοποιός Ι. Ζ. 43 χρόνων. Οι δυο τους διατηρούσαν δεσμό λίγων εβδομάδων, αλλά γνωρίζονταν καιρό καθώς ήταν γείτονες.

Ο φερόμενος ως δράστης και πρώην σύντροφος της Σβετλάνας, Αλβανικής καταγωγής, παραμένει ασύλληπτος. Η ζήλεια και η εκδίκηση επειδή τον χώρισε, φαίνεται πως όπλισαν το χέρι του και διέπραξε το διπλό φονικό.

Το ζευγάρι βρέθηκε δολοφονημένο μέσα στο εξοχικό της Σβετλάνας στο Λουτράκι, τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου.

«Χωρίς λόγο την έφαγε ο Αλβανός. Αυτή ήθελε να ξεκόψει και της έλεγε ή αυτός ή κανείς. Μπορεί να είχαμε χωρίσει, αλλά διατηρούσαμε καλές σχέσεις και τη βοηθούσα. Κηδεύτηκε στη Μύκονο για να είναι κοντά στην κόρη μας, δεν έχει κανέναν εδώ.

Οι γονείς έχουν εγκλωβιστεί στην Ουκρανία λόγω κορωνοϊού», είπε στην Αγγελική Νικολούλη ο πρώην σύζυγος της Σβετλάνας, επιχειρηματίας στο νησί. Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr για το τελευταίο αντίο στην 43χρονη.

Η κόρη τους έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω της εκπομπής.

Η άτυχη γυναίκα έμενε τον τελευταίο καιρό στο Λουτράκι και σχεδίαζε να χτίσει σπίτι εκεί. Ο πρώην σύντροφός της την ενοχλούσε και την απειλούσε. Η ίδια είχε απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου εκφράζοντας φόβους για τη ζωή της, αλλά δεν προχώρησε σε μήνυσε σε βάρος του.

Το χρονικό της υπόθεσης…

Η πυροσβεστική δέχθηκε κλήση τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου για αυτοκίνητο τυλιγμένο στις φλόγες, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Η αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα για τον ιδιοκτήτη του οχήματος, το οποίο ανήκε στην 43χρονη. Αρχικά την αναζήτησαν στην οικία της στο Λουτράκι, δεν την βρήκαν και το επόμενο πρωί μετέβησαν στο εξοχικό της στην περιοχή Φλάμπουρο.

Ένας γείτονας ειδοποίησε ότι έβλεπε αίμα να βγαίνει από την εξώπορτα του σπιτιού της. Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο, αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη με λουκέτο. Λίγο αργότερα με εισαγγελική παρέμβαση μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν το ζευγάρι σε μία λίμνη αίματος.

Η αγριότητα του διπλού φονικού δείχνει μίσος από την πλευρά του δράστη. Κλείδωσε με λουκέτο την πόρτα για να μην μπορεί κανείς να βγει και να καλέσει σε βοήθεια. Πήρε μαζί του και τα κινητά των θυμάτων και εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητο της Σβετλάνας. Στη συνέχεια το έκαψε για να σβήσει τα ίχνη του.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share