Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φθιώτιδα: Γυναίκα "έγδυσε" οικονομικά μία ολόκληρη οικογένεια για να... τους λύσει τα μάγια

Το πρωί της Δευτέρας εκδικάστηκε η υπόθεση

20 Οκτωβρίου 2020 11:04
Φθιώτιδα: Γυναίκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα στην Φθιώτιδα εκμεταλλεύτηκε τον πόνο και την απελπισία μιας ταλαιπωρημένης οικογένειας όπου και τους άρπαξε τις οικονομίες τους, υποσχόμενη ότι θα τους λύσει τα μάγια τα οποία τους περιτριγυρίζουν. Επίσης δείτε και την υπόθεση στο Αγρίνιο με την συμπλοκή Ρομά με πυροβολισμούς όπου και τραυματίστηκαν αρκετά άτομα.

Συγκεκριμένα η γυναίκα Ρομά έπεισε την οικογένεια μαζί και τον σύζυγο ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ότι θα φροντίσει να λυθούν τα μάγια προκειμένου εκείνος να θεραπευτεί και να ζήσουν ξανά μέρες ευημερίας. Το εξωπραγματικό ποσό που ζήτησε από την οικογένεια, που είναι από περιοχή της Δυτικής Λοκρίδας, ανερχόταν στα 7.000 ευρώ για τις υπηρεσίες που προσέφερε.

Ένοχη

Η υπόθεση εκδικάστηκε το πρωί της Δευτέρας (19/10) από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας με την κατηγορούμενη, που είναι κάτοικος Αττικής, να καλείται να δώσει εξηγήσεις για την αφαίρεση χρηματικού ποσού 4.000 ευρώ, καθώς και χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ.

Από την πλευρά της η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι ουδέποτε ζήτησε ή πήρε τέτοια ποσά από την οικογένεια, ωστόσο το Δικαστήριο αποφάσισε ότι είναι ένοχη και της επέβαλλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με 3ετη αναστολή, καθώς και την καταβολή των δικαστικών εξόδων. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό, καθώς η γυναίκα άσκησε έφεση.

Συναγερμός στην Φθιώτιδα: Κρούσμα κορωνοϊού σε εργοστάσιο

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές Αρχές της Φθιώτιδας, καθώς σύμφωνα με τοπικά μέσα, εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού σε εργοστάσιο και έχουν κινηθεί οι ενδεδειγμένες διαδικασίες των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ενώ, επτά συνάνθρωποι μας άφησαν την τελευταία τους πνοή τις τελευταίες ώρες από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Ελλάδα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό σε 497.

Σύμφωνα με το lamiareport υπάρχουν επτά νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα. Ο ένας από τους ανθρώπους που έχουν μολυνθεί με τον ιό, είναι εργαζόμενος σε εργοστάσιο της περιοχής, που ευτυχώς δεν έχει έρθει σε επαφή με πολλούς άλλους εργαζόμενους και ήδη η διεύθυνση του εργοστασίου παίρνει μέτρα και ξεκινά η ιχνηλάτηση των επαφών.

Σήμερα, αναμένεται να υποβληθούν σε τεστ 70 περίπου εργαζόμενοι, ενώ για προληπτικούς λόγους θα σφραγιστεί το τμήμα που εργαζόταν ο ασθενής και θα γίνει απολύμανση.

Επίσης βρέθηκε θετικός ένας ακόμη επαγγελματίας αυτοκινητιστής, καθώς και πέντε ακόμη κρούσματα ατόμων που παρουσίασαν συμπτώματα ή έκαναν τεστ γιατί είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Έτσι λοιπόν τα 16 πρόσφατα ενεργά κρούσματα της Φθιώτιδας έφτασαν τα 23 συνολικά, με περισσότερα από 200 άτομα να είναι σε καραντίνα. Πρόκειται για τις οικογένειες και τις στενές επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share