Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωπί: Η 19χρονη έφυγε με κάποιον που γνώρισε μέσω Facebook - Ραγδαίες εξελίξεις

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

20 Οκτωβρίου 2020 10:07
Κορωπί: Η 19χρονη έφυγε με κάποιον που γνώρισε μέσω Facebook - Ραγδαίες εξελίξεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις κλήσεις και τις συνομιλίες της 19χρονης που εξαφανίστηκε από το Κορωπί στρέφονται οι έρευνες των αρχών, καθώς η νεαρή κοπέλα φέρεται να είχε γνωρίσει πρόσφατα κάποιον μέσω Facebook.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 19χρονη, φεύγοντας από το σπίτι της την περασμένη Παρασκευή ενημέρωσε την οικογένειά της πως σκοπεύει να δώσει συνέντευξη για δουλειά σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Απαντήσεις για την εξαφάνιση της κόρης τους αναζητούν οι γονείς, στο κινητό της τηλέφωνο και στους λογαριασμούς της στα social media ενώ την ημέρα της εξαφάνισής της, η 19χρονη Άρτεμις καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να περπατά σε δρόμο στο Κορωπί.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την 19χρονη να περνά μπροστά από κατάστημα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι κατευθυνόμενη προς τη στάση από όπου θα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στον προορισμό της.

Ωστόσο η 19χρονη φέρεται να πήγε σε μία στάση λεωφορείου πιο μακριά από εκείνη που θα έπρεπε να έχει πάει, γεγονός που προβληματίζει την οικογένειά της, αλλά κανείς δεν ξέρει αν τελικά επιβιβάστηκε σε λεωφορείο ή όχι.

Η υπηρεσία Silver Alert της Γραμμής Ζωής θα ζητήσει τη συνεργασία του Εισαγγελέα, ώστε να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες άμεσα για να ανοίξουν οι λογαριασμοί της 19χρονης και να διαπιστωθεί με ποιους είχε μιλήσει και έρθει σε επαφή το τελευταίο διάστημα πριν την εξαφάνισή της.

Πρώτο θέμα στην Αλβανία η εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί! (video)

Πού επικεντρώνονονται οι έρευνες των Αρχών για την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη στο Κορωπί;

Στο κινητό της τηλέφωνο και στους λογαριασμούς της στα social media αναζητά απαντήσεις για την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη η οικογένειά της, η οποία μάλιστα προτίθεται να κάνει μήνυση κατά αγνώστων, αφού το παιδί τους έχει να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή το μεσημέρι.

Το νεαρό κορίτσι, φεύγοντας από το σπίτι του στο Κορωπί, ενημέρωσε την οικογένειά της ότι πρόκειται να πάει σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, προκειμένου να δώσει συνέντευξη για να εργαστεί, πράγμα όμως που δεν έγινε.

Την ίδια ώρα, η Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα η υπηρεσία Silver Alert θα ζητήσει τη συνεργασία του Εισαγγελέα, έτσι ώστε να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες άμεσα για να ανοίξουν οι λογαριασμοί της της 19χρονης και να διαπιστωθεί με ποιους είχε μιλήσει και με ποιους είχε έρθει σε επαφή το τελευταίο διάστημα πριν από την εξαφάνισή της.

Πρώτο θέμα στην Αλβανία

Όπως είναι λογικό η εξαφάνιση της κοπέλας έχει απασχολήσει έντονα και την Αλβανία, αφού το κορίτσι έχει καταγωγή από την γείτονα χώρα! Στις αλβανικές ιστοσελίδες αλλά και στις ειδήσεις η εξαφάνιση της 19χρονης είναι πρώτο θέμα ενώ φιλοξενούν ακόμα και δηλώσεις του πατέρα της αλλά και πλάνα από το Κορωπί!

Δείτε χαρακτηριστικά το παρακάτω βίντεο από την αλβανική τηλεόραση:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share