Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πρώτο θέμα στην Αλβανία η εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί! (video)

Γιατί φοβούνται για τα χειρότερα;

19 Οκτωβρίου 2020 22:34
Πρώτο θέμα στην Αλβανία η εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί! (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Πού επικεντρώνονονται οι έρευνες των Αρχών για την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη στο Κορωπί;

Στο κινητό της τηλέφωνο και στους λογαριασμούς της στα social media αναζητά απαντήσεις για την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη η οικογένειά της, η οποία μάλιστα προτίθεται να κάνει μήνυση κατά αγνώστων, αφού το παιδί τους έχει να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή το μεσημέρι.

Το νεαρό κορίτσι, φεύγοντας από το σπίτι του στο Κορωπί, ενημέρωσε την οικογένειά της ότι πρόκειται να πάει σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, προκειμένου να δώσει συνέντευξη για να εργαστεί, πράγμα όμως που δεν έγινε.

Την ίδια ώρα, η Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα η υπηρεσία Silver Alert θα ζητήσει τη συνεργασία του Εισαγγελέα, έτσι ώστε να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες άμεσα για να ανοίξουν οι λογαριασμοί της της 19χρονης και να διαπιστωθεί με ποιους είχε μιλήσει και με ποιους είχε έρθει σε επαφή το τελευταίο διάστημα πριν από την εξαφάνισή της.

Πρώτο θέμα στην Αλβανία

Όπως είναι λογικό η εξαφάνιση της κοπέλας έχει απασχολήσει έντονα και την Αλβανία, αφού το κορίτσι έχει καταγωγή από την γείτονα χώρα! Στις αλβανικές ιστοσελίδες αλλά και στις ειδήσεις η εξαφάνιση της 19χρονης είναι πρώτο θέμα ενώ φιλοξενούν ακόμα και δηλώσεις του πατέρα της αλλά και πλάνα από το Κορωπί!

Δείτε χαρακτηριστικά το παρακάτω βίντεο από την αλβανική τηλεόραση:

Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας: Η τελευταία εικόνα της 19χρονης Άρτεμις που εξαφανίστηκε στο Κορωπί

Θρίλερ επικρατεί με την εξαφάνιση 19χρονης κοπέλας από το Κορωπί, με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» να φέρνει στο φως ένα βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας με την τελευταία εικόνα της 19χρονης όταν πήγε να κάνει μια αίτηση για εργασία στα Jumbo Παιανίας!

Ο πατέρας της μίλησε στην εκπομπή εκφράζοντας την αγωνία του για τη τύχη της κόρης του μετά την εξαφάνισή της από το Κορωπί και έκανε έκκληση σε όσους ξέρουν κάτι να μιλήσουν.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share