Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κτηνωδία: Σκότωσαν με φόλες πάνω από 10 αδέσποτες γάτες στο Αιγάλεω (photo)

Αρρωστημένη δολοφονική μανία

19 Οκτωβρίου 2020 10:52
Κτηνωδία: Σκότωσαν με φόλες πάνω από 10 αδέσποτες γάτες στο Αιγάλεω (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη στο Αιγάλεω, με περισσότερες από δέκα αδέσποτες γάτες να έχουν πέσει θύματα της αρρωστημένης δολοφονικής μανίας.

Όπως αναφέρει η Όλγα Γαβάκη στο Facebook, «για άλλη μια φορά αδίστακτος δολοφόνος σκόρπισε τον θάνατο σε πάνω από δέκα ψυχούλες σε μια γειτονιά του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω.»

«Ο τόπος ήταν γεμάτος με δηλητήριο και αποδεικτικά στοιχεία ότι κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας είχε σχεδιάσει την μαζική δολοφονία των αθώων ψυχών που μια ταλαίπωρη γιαγιούλα φρόντιζε και τάιζε με τις λιγοστές της οικονομίες και δυνάμεις.».

Μαζική δολοφονία αθώων ψυχών στο Αιγάλεω!!! Για άλλη μια φορά αδίστακτος δολοφόνος σκόρπισε τον θάνατο σε πάνω από δέκα...

Posted by ολγα γαβακη on Sunday, October 18, 2020

«Φωτογραφίζεται» η δράστιδα

Φιλόζωοι εθελοντές κατήγγειλαν στον SKAI.gr ότι γνωρίζουν τη δράστιδα, η οποία έχει επαγγελματική σχέση με την περιοχή όπου βρέθηκε το δηλητήριο. Όπως καταγγέλουν, δήλωνε διαρκώς ότι μισεί τα ζώα και έκανε παρατηρήσεις στους κηδεμόνες ζώων ή σε όποιον τάιζε αδέσποτα. Καλούσε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα στον δήμο Αιγάλεω και ζητούσε να καθαριστεί το μέρος να καθαριστεί το μέρος από τα ζώα και να απομακρυνθούν από εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή η φερόμενη ως δράστιδα σύμφωνα με μαρτυρίες, έριξε μεγάλη ποσότητα ναφθαλίνης σε όλη την πλατεία που ζούσαν οι γατούλες. Η ποσότητα ήταν τέτοια που ακόμη και οι κάτοικοι ενοχλήθηκαν γιατί δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν όταν περνούσαν από εκεί. Της ζήτησαν να μαζέψει τις ναφθαλίνες και είπε ότι το έκανε για να διώξει τις γάτες. Οι κάτοικοι της ζήτησαν να επικοινωνήσει με την φιλοζωική και να ζητήσει να απομακρύνουν μέρος του πληθυσμού για να μην την ενοχλούν. Την επόμενη ημέρα βρέθηκαν οι γατούλες νεκρές.

Ντροπή και αίσχος: Νέες εικόνες σοκ με κακοποίηση σκύλων στο Αγρίνιο

Ντροπή και αίσχος θα έπρεπε να αισθάνεται η κυρία, που στοιβάζει σκύλους και τους δέρνει με κοντάρι, με τις εικόνες να έρχονται από το Αγρίνιο και να σοκάρουν, μετά όσα συνέβησαν στην Νίκαια.

Στο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο MEGA, έχει αποτυπωθεί το μαρτύριο δεκάδων σκύλων, που βρίσκονται περιορισμένοι στην έκταση ενός αγροκτήματος στο Αγρίνιο.

Η γυναίκα που υποτίθεται ότι τα φροντίζει, εμφανίζεται τρέχοντας, κραδαίνοντας ένα κοντάρι. Πλησιάζει ένα από σκυλιά και το χτυπά με μανία.

Ύστερα κοιτάζει απέναντι, για να διασφαλίσει ότι δεν την έχει δει κανείς και απομακρύνεται. Δεν δίνει καμία σημασία στο τραυματισμένο σκυλί που κείτεται ημιλιπόθυμο.

Βλέπει ότι ένας άλλος σκύλος συνεχίζει να επιτίθεται στο ανήμπορο ζώο και επιστρέφει ξανά τρέχοντας. Χτυπά πάλι με το κοντάρι τον άλλο σκύλο.

Στο αγρόκτημα επικρατεί συμπεριφορά αγέλης και οι σκύλοι επιτίθονται ο ένας στον άλλο.

Το βασανιστήριο των ζώων δεν έχει τέλος. Η γυναίκα βγαίνει και πάλι έξω και αρχίζει να κυνηγά ξανά τους σκύλους με το ξύλο και να τους χτυπά.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η δυσοσμία από τα κουφάρια των ζώων είναι αποκρουστική. Όπως λένε, η κατάσταση αυτή είναι γνωστή και έχουν ειδοποιηθεί οι αρμόδιοι φορείς, χωρίς ωστόσο, να λαμβάνεται κάποια πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων η κατάσταση αυτή υφίσταται εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια, με την γυναίκα να μαζεύει σκυλιά στο χώρο της, αλλά και μέσα στο σπίτι της.

Οι ίδιοι επισημαίνουν ότι πλέον τα σκυλιά είναι πολύ άγρια και κανείς δεν μπορεί να τα πλησιάσει. Μάλιστα, τα ίδια τρώνε τα κουφάρια των άλλων σκυλιών που πεθαίνουν, γεγονός που οι κάτοικοι το αποδίδουν στο ότι η γυναίκα δεν τα ταΐζει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share