Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Στα 14 ανέρχονται τα κρούσματα στο γηροκομείο στη Γλυφάδα - Τι δήλωσε η υπεύθυνη

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι απολυμάνσεις

19 Οκτωβρίου 2020 10:29
Κορωνοϊός: Στα 14 ανέρχονται τα κρούσματα στο γηροκομείο στη Γλυφάδα - Τι δήλωσε η υπεύθυνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολη η κατάσταση στο γηροκομείο στη Γλυφάδα, όπου συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι απολυμάνσεις, διότι τα κρούσματα κορωνοϊού έχουν αυξηθεί στα 14. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι χθες τα κρούσματα κορωνοϊού στο γηροκομείο είχαν φτάσει τα δέκα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, πρόκειται για τρεις εργαζόμενους και 11 ηλικιωμένους, πολλοί εκ των οποίων νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Υπενθυμίζεται ότι αργά το βράδυ της Παρασκευής είχαν εντοπιστεί κρούσματα στον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας, στον οποίο φιλοξενούνται 39 άτομα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», το πρωί της Δευτέρας, η υπεύθυνη του γηροκομείου ανέφερε ότι η «ασθενής μηδέν» είναι μία νοσηλεύτρια, που παραμένει ασυμπτωματική. «Η κοπέλα βρέθηκε θετική στις 8 Οκτωβρίου σε τεστ του ΕΟΔΥ. Έγιναν άλλα τρία στη σειρά, όπου διαδοχικά εντοπίστηκαν τέσσερα, δύο και πέντε κρούσματα» δήλωσε.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:

Κορωνοϊός: Συναγερμός σε γηροκομείο στη Γλυφάδα -Πιθανά 5 κρούσματα (video)

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού σε γηροκομείο στη Γλυφάδα. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκκενώθηκε το γηροκομείο ''Μεγαλόχαρη'' με τους ηλικιωμένους ασθενείς με κορωνοϊό να μεταφέρονται με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Επίσης, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Open, έχουν εντοπιστεί ήδη δύο κρούσματα, ενώ το ΕΚΑΒ κάνει λόγο για πέντε. Τέλος, οι ηλικιωμένοι έχουν μοιραστεί σε δύο νοσοκομεία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα έγιναν γνωστά:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share