Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμης: Πήγε να κάνει αίτηση στα Jumbo της Παιανίας και δεν γύρισε ποτέ!

Μυστήριο!

19 Οκτωβρίου 2020 08:56
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμης: Πήγε να κάνει αίτηση στα Jumbo της Παιανίας και δεν γύρισε ποτέ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μυστήριο με την εξαφάνιση 19χρονης κοπέλας από το Κορωπί, καθώς εξαφανίστηκε όταν πήγε να κάνει μια αίτηση για εργασία στα Jumbo Παιανίας!

Ακολουθεί η έκκληση τoυ αδελφής της:

Η αδελφή μας Αρτέμης Βασίλη 19 ετών έχει χαθεί από την Παρασκευή στις 15:00 το μεσημέρι από το Κορωπί όταν έφυγε για να πάει στην Παιανία να κάνει αίτηση για δουλειά στα Jumbo. Στις 4 παρά εθεάθη στη 2η στάση Αττικής προς Παιανία.

Σας παρακαλούμε όποιος νομίζει ότι την έχει δει ή μπορεί να μας βοηθήσει με κάποια πληροφορία σας παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου ή με την Αστυνομία.

Την ημέρα που χάθηκε φόραγε μαύρο παντελόνι, άσπρα παπούτσια, γκρι πουκάμισο με λευκές ρίγες και μια backpack τσάντα μαύρη σας παρακαλώ κοινοποιήστε για να την βρούμε!

Θρίλερ για την Αγγελική Νικολούλη: Βρέθηκε νεκρός ο Δημήτρης Μάρκος!

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του άτυχου 74χρονου Δημήτρη Μάρκου η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός 400 μέτρα μακριά από το σπίτι του στην Κοκκινομηλιά της Βόρειας Εύβοιας. Έναν άνδρα που αναζητούσε και η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την ιστοσελίδα της!

Πιο συγκεκριμένα ο άνδρας είχε εξαφανιστεί από τις 28 Ιουλίου και χθες το μεσημέρι βρέθηκαν τα οστά του κάτω από ένα δέντρο ενός χωραφιού.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο γιος του ο οποίος είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα είχε «χτενίσει» πολλές φορές την συγκεκριμένη περιοχή για τον εντοπισμό του πατέρα του αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το μακάβριο εύρημα αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε να περιποιηθεί τα ελαιόδεντρά του στην περιοχή όταν ξαφνικά εντόπισε μέλη ανθρώπινου σκελετού.

Αμέσως στο σημείο, έφτασε και ο γιος του άτυχου Δημήτρη Μάρκου, ο οποίος αναγνώρισε τον πατέρα του από τα ρούχα και το ύψος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος ηλικιωμένος από την Κοκκινομηλιά της Βόρειας Εύβοιας λίγο πριν εξαφανιστεί είχε καλέσει τον γιο του στο τηλέφωνο .

Ο γιος του δεν κατάφερε να απαντήσει αμέσως στην κλήση του πατέρα του κι όταν τον κάλεσε, το κινητό του ηλικιωμένου ήταν απενεργοποιημένο. Είχαν γίνει ενέργειες για τον εντοπισμό του στίγματος αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Την έρευνα για την ταυτοποίηση των οστών αλλά και για το πώς ακριβώς βρέθηκαν εκεί, ανέλαβε το ΑΤ Ιστιαίας.

Για το Δημήτρη Μάρκου είχε εκδοθεί Silver Alert όταν εξαφανίσθηκε και είχαν γίνει έρευνες από Πυροσβεστική, Αστυνομία και κατοίκους της περιοχής αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share