Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Άνδρας απειλεί να πηδήξει από τον "Πύργο Τραμπ" - Θέλει να μιλήσει στον Αμερικανό πρόεδρο (video)

Ο άνδρας είναι κρεμασμένος από τον 16ο όροφο

19 Οκτωβρίου 2020 07:52
ΗΠΑ: Άνδρας απειλεί να πηδήξει από τον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Σικάγο έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές της περιοχής διότι, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άνδρας βρίσκεται κρεμασμένος από τον «Trump Tower» και απειλεί να κόψει με μαχαίρι το σχοινί εάν δεν μιλήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες ο σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ακόμη ο ιός στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο άνδρας είναι ασιατικής καταγωγής, είναι οπλισμένος με μαχαίρι, βρίσκεται κρεμασμένος στον 16ο όροφο του ουρανοξύστη των 98 ορόφων και δηλώνει διατεθειμένος να κόψει το σχοινί εάν δεν ικανοποιηθεί το μοναδικό του αίτημα.

Σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος από τον 16ο όροφο του πύργου Τραμπ, ζητάει να του φέρουν τον Αμερικανό πρόεδρο για να του πει από κοντά τι θέλει και απειλεί πως αν επιχειρήσουν να τον ανεβάσουν θα κόψει το σχοινί. «Δεν θέλω να πεθάνω. Θέλω να διαμαρτυρηθώ» λέει στο μήνυμά του.

Μια ομάδα SWAT και θαλάσσια μονάδα βρίσκονται επίσης στη σκηνή, μαζί με τους πυροσβέστες, ενώ η αστυνομία βρίσκεται στο μπαλκόνι πάνω από τον άντρα. Ο άνδρας που απειλεί να αυτοκτονήσει βρίσκεται κρεμασμένος από τον 16ο όροφο πάνω από τρεις ώρες με αρκετό κόσμο να έχει συγκεντρωθεί κάτω από το κτίριο.

Θετικός στον κορωνοϊό και ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο γιος του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ. Την αποκάλυψη έκανε η Μελάνια Τραμπ, σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα και στην οποία γνωστοποίησε στον αμερικανικό λαό πως ο 14χρονος γιος της Μπάρον, διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ωστόσο, μόλις 10 ημέρες πριν είχε πάρει εξιτήριο ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στην γραπτή της δήλωση η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, αναφέρει ότι ο 14χρονος έκανε τεστ μαζί με εκείνη και τον πρόεδρο Τραμπ, όμως τα δικά του αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά.

Έπειτα, ακολούθησαν κι άλλα τεστ στον 14χρονο Μπάρον και ένα από αυτά βγήκε θετικό.

«Ευτυχώς, είναι ένας δυνατός έφηβος και δεν εμφάνισε συμπτώματα», τόνισε η Μελάνια Τραμπ σε ανακοίνωσή της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share