Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Μπατής (Video)

Θρήνος

18 Οκτωβρίου 2020 14:05
Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Μπατής (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρήνος στην ελληνική δημοσιογραφία καθώς σε ηλικία 61 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος, Κώστας Μπατής. Ακόμη ένα σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο μετά τον χαμό του Γιώργου Δελαστίκ.

Ο Κώστας Μπατής ξεκίνησε την καριέρα του ως μπασκετμπολίστας, τιμώντας την φανέλα του Παναθηναϊκού για 8 χρόνια (1974-1982) και αναδείχθηκε 4 φορές πρωταθλητής Ελλάδος (1975, 1977, 1980, 1982) ενώ κατέκτησε και 2 κύπελλα Ελλάδος (1979, 1982). Με την ομάδα του Παναθηναϊκό αγωνίστηκε 3 φορές στους 8 του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (1978, 1980, 1981).

Συμμετείχε στις Εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων με αξιόλογη συγκομιδή πόντων (8,2 μ.ο. και 8 μ.ο. αντίστοιχα). Με την Εθνική Παίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Παίδων του 1975.

Μετά την αθλητική του καριέρα ο Κώστας Μπατής ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία. Εργάστηκε ως αθλητικός συντάκτης με πλούσια παρουσία σε περιοδικά εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές που αφορούν την καλαθοσφαίριση. Είχε εργαστεί επίσης και σε μεταδόσεις αγώνων μπάσκετ.

Το σχόλιο του Κώστα Μπατή για τον Μάικλ Τζόρνταν

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος - Η «κατάρα» της οικογένειας

Θλίψη προκάλεσε στον χώρο του τουρισμού η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου, σε ηλικία 62 ετών, ενώ θλίψη έχει σκορπίσει και η είδηση του θανάτου πασίγνωστης ηθοποιού

Πρόκειται για τον τελευταίο γόνο της οικογένειας του Χρήστου και της Αμαλίας Κουλουβάτου, που είχε ιδρύσει τα ξενοδοχεία «Αμαλία» σε Σύνταγμα, Ναύπλιο, Ολυμπία, Πρέβεζα, Καλαμπάκα και Δελφούς.

Η «κατάρα» της οικογένειας

Πριν από την απώλεια του Κ. Κουλουβάτου, είχαν προηγηθεί οι θάνατοι των άλλων δύο αδελφών του.

Ο Θοδωρής έπεσε σε κώμα λόγω τροφής που έλαβε το 2001, και «έφυγε» το 2015. Ο Αλέξανδρος σκοτώθηκε σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα το 1991, σε ηλικία μόλις 25 ετών. Από θλίψη για τον θάνατό τους είχε φύγει και η μητέρα τους, Αμαλία.

Θεοχάρης: Άνθρωπος βαθιά συνδεδεμένος με τον ελληνικό τουρισμό

«Ήταν ένας άνθρωπος βαθιά συνδεδεμένος με τον ελληνικό τουρισμό και ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, που αφήνει σπουδαίο έργο ως παρακαταθήκη. Η οικογένειά του συνέβαλε σημαντικά στην αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού, έχοντας ιδρύσει τα εμβληματικά ξενοδοχεία "ΑΜΑΛΙΑ" σε ιστορικές και τουριστικές περιοχές της χώρας μας, όπως το Σύνταγμα, το Ναύπλιο, η Ολυμπία, η Πρέβεζα, η Καλαμπάκα και οι Δελφοί», ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

«Είναι ξενοδοχεία που κάθε χρόνο προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες, διαφημίζουν τη χώρα μας στο εξωτερικό και συνεισφέρουν σημαντικά στην περαιτέρω ποιοτική τουριστική ανάπτυξη του τόπου. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την προσφορά του στον τουρισμό και στη χώρα συνολικά. Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους οικείους του», επεσήμανε ο κ. Θεοχάρης.

Συλλυπητήρια από το ΣΕΤΕ

Τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου εξέφρασε και το ΣΕΤΕ σε ανακοίνωσή του.

«Σύσσωμη η οικογένεια του ΣΕΤΕ, το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος, ιδρυτικό μέλος του ΣΕΤΕ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου επί σειρά ετών, πρόεδρος των ξενοδοχείων Αμαλία που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό τουρισμό, θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας, ως υπόδειγμα αγωνιστή και επιτυχημένου επιχειρηματία, απαράμιλλου ήθους».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share