Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

22χρονη φοιτήτρια κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι της - Η τελευταία ανάρτηση απόγνωσης στα social media σοκάρει (photo)

Θλίψη...

18 Οκτωβρίου 2020 13:31
22χρονη φοιτήτρια κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι της - Η τελευταία ανάρτηση απόγνωσης στα social media σοκάρει (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μεγάλη θλίψη στο Κεφαλόβρυσο, στα Τρίκαλα, καθώς η 22χρονη Μαρία Κατσίκα έβαλε τέλος στη ζωή της και η κηδεία της έγινε το πρωί του Σαββάτου μέσα σε κλίμα οδύνης.

Συγγενείς και φίλοι κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου για το «τελευταίο αντίο» και για να συμπαρασταθούν στους γονείς της, Νίκο και Μαρία.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr θάνατος του 22χρονου κοριτσιού, φοιτήτριας ψυχολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, συγκλονίζει από την Πέμπτη τη μικρή κοινωνία του χωριού.

Όπως συγκλονίζει και η τελευταία ανάρτηση – κραυγή απόγνωσης που είχε κάνει στη σελίδα της στα social media με έναν πίνακα του Ζακ-Λουί Ντέιβιντ (κεντρική φωτό) και λεζάντα “Detailof “LaMortdeMarat” (TheDeathofMarat) by Jacques–LouisDavid. The letter reads “Given that I am unhappy, I have a right to your help”.

Η μετάφραση έχει ως εξής:

«Λεπτομέρεια του ′′Θανάτου του Μαρά′′ από τον Ζακ-Λουί Ντέιβιντ. Η επιστολή γράφει ′′ Δεδομένου ότι είμαι δυστυχισμένος, έχω δικαίωμα στη βοήθειά σας».

Σοκ: Αυτοκτόνησε 26χρονος ποδοσφαιριστής

Σοκαριστική εξέλιξη με έναν 26χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του την ημέρα που κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Κλιβ Μακόνι βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στο Airbnb στο Ουίντσεστερ, από μια καθαρίστρια. Ενώ, σοκ προκάλεσε στον παγκόσμιο αθλητισμό η είδηση ότι γυναίκα πασίγνωστου ποδοσφαιριστή είχε πληρώσει να τον εκτελέσουν.

Ο Αφρικανός παίκτης που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στις ακαδημίες της Μπόρνμουθ, είχε πληροφορηθεί την ίδια ημέρα πως θα περνούσε από δίκη για την απόπειρα βιασμού μιας γυναίκας σε ξενοδοχείο στη γέφυρα του Λονδίνου τον περασμένο Αύγουστο.

Τραγωδία στην Κρήτη: Άνδρας αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Τραγωδία είχαμε στην Κρήτη, καθώς νεκρός εντοπίστηκε πριν από λίγο ένας άνδρας περίπου 65 ετών στα Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων. Επίσης, ένα παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα και στην Καλαμάτα με μια 39χρονη να εντοπίζεται απαγχονισμένη στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24, o άνδρας ο οποίος έμενε μόνος, έβαλε τέλος στη ζωή του στρέφοντας την καραμπίνα στον εαυτό του. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο άντρα ήδη αργά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share