Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νεκρός ο 18χρονος Νίκος Καραγεώργου

Θρήνος...

18 Οκτωβρίου 2020 13:00
Νεκρός ο 18χρονος Νίκος Καραγεώργου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκλονισμένα είναι τα Τρίκαλα από το θάνατο του 18χρονου Νίκου Καραγεώργου. Το παιδί πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου (17.10.2020) από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Κηδεύεται σήμερα Κυριακή 18-10-2020 και ώρα 13.00μ.μ. , στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων . Επίσης, σε ηλικία 83 ετών, πέθανε από κορωνοϊό ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, Εδμόνδος Κασιμάτης.

Θρήνος: Νεκρή η 47χρονη αστυνομικός Μαρία Μαραζάκη

Στο πένθος βύθισε την οικογένεια της, τους συγγενείς τους, τους φίλους και τους συναδέλφους η αστυνομικός Μαρία Μαραζάκη που έφυγε στα 47 της χρόνια. Επίσης, θρήνος επικρατεί και στον πολιτικό κόσμο καθώς έφυγε από τη ζωή στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Η Μαρία που υπηρετούσε στο Τμήμα Διαβατηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου έφυγε νικημένη από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Η κηδεία της έγινε χθές στις 4 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Σκαλάνι Ηρακλείου σε κλίμα θλίψης και στεναχώριας.

Πέθανε ο Δημήτρης Ταντανόζης

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία μόλις 55 ετών, ο εικαστικός Δημήτρης Ταντανόζης. Η είδηση του θανάτου του, έχει σκορπίσει τον θρήνο στου οικείους του.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, το 1965, σπούδασε παιδαγωγικά στην Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και ζωγραφική στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε ως πρωτεύσας αριστούχος το 1994.

Κατά την διάρκεια της εικαστικής του διαδρομής πραγματοποίησε αρκετές ατομικές εκθέσεις ενώ συμμετείχε και σε πολλές ομαδικές εκθέσεις που φιλοξενήθηκαν σε Ελλάδα και εξωτερικό, Έργα του παρουσιάστηκαν από δημόσιους και ιδιωτικούς πολιτιστικούς φορείς. Παράλληλα, εργαζόταν στη Δημόσια Εκπαίδευση από το 1988.

Επίσης διαβάστε στο Athensmagazine.gr για τα νέα στοιχεία στην υπόθεση θανάτου της άτυχης Ιωάννας Δημητριάδου στην Χαλκιδική.

Σκοτώθηκε ο 18χρονος Στέφανος: Σπαραγμός και οδύνη!

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου στην οδό Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό, κατά το οποίο τραυματίστηκε κρίσιμα 18χρονος μοτοσικλετιστής, καθώς και ο 19χρονος συνεπιβάτης του.

Ωστόσο, μια εβδομάδα αργότερα ο 18χρονος οπαδός της ΑΕΛ, Στέφανος Συλβέστρος, έχασε τη μάχη για τη ζωή και έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Λεμεσού αναφέρουν:

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, Το Υellow Tribe Group και κάθε ΑΕΛιστας συνδεσμίτης και μη, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια, τους φίλους και γνωστούς του μικρού ΛΕΟΝΤΑ Στέφανου Συλβέστρου, που υπέκυψε στα τραύματα του σήμερα μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Κρίμα να χάνονται ζωές στην άσφαλτο από επιπόλαια λάθη είτε δικά μας είτε άλλων. Καλή δύναμη και κουράγιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθουν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Καλό ταξίδι φίλε, άλλος ένας στη Θύρα 3 Παραδείσου. Είμαστε σίγουροι πως από ψηλά μας κοιτάτε και οι φωνές μας γίνονται ένα.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση: Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, Το Υellow Tribe Group και κάθε ΑΕΛιστας συνδεσμίτης και μη, εκφράζει τα...

Posted by Yellow Tribe Group on Wednesday, October 14, 2020
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share