Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με πτώμα μέσα στο λιμάνι του Πειραιά

H σορός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής

18 Οκτωβρίου 2020 09:05
Θρίλερ με πτώμα μέσα στο λιμάνι του Πειραιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη σορό ενός 83χρονου ανέσυραν αργά το βράδυ από το λιμάνι του Πειραιά.

Το πτώμα του άτυχου ηλικιωμένου εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε-8.

Στη συνέχεια, η σορός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr για το πτώμα που βρέθηκε στην Λούτσα.

Άγρια δολοφονία στον Πειραιά μετά από συμπλοκή αλλοδαπών - Συνελήφθη ο δράστης

Τραγική κατάληξη είχε η συμπλοκή δυο αλλοδαπών στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Εθνικής Αντιστάσεως στο κέντρο του Πειραιά, το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 43χρονος υπήκοος Ιορδανίας, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, συνεπλάκη και τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, έναν 35χρονο υπήκοο Υεμένης.

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγωδία στον Παρνασσό: Νεκρός 49χρονος που πήγε να κόψει ξύλα

Ένας 49χρονος άνδρας από την Πολύδροσο (Σουβάλα) Φωκίδας βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής (9/10) σε περιοχή του Παρνασσού όπου είχε μεταβεί για να κόψει ξύλα.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάρει το πρωί το αγροτικό του για να μεταβεί στην περιοχή, ωστόσο επειδή αργούσε να επιστρέψει οι δικοί του ανησύχησαν και βγήκαν να τον ψάξουν.

Δυστυχώς οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν, καθώς ο άνθρωπός τους βρέθηκε νεκρός πλησίον του αυτοκινήτου του. Σύμφωνα με την αστυνομία που εξέτασε το χώρο, αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια ή κάποιο θανατηφόρο ατύχημα και όλα δείχνουν ότι ο 49χρονος έφυγε από παθολογικά αίτια.

Ωστόσο παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν τόσο ξαφνικά και πρόωρα το νήμα της ζωής του, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στα Τρίκαλα αργά το βράδυ της Δευτέρας (05.10.2020), στο οποίο ένας 20χρονος σκοτώθηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός Β.Μ. από την Οιχαλία Τρικάλων, γύριζε από Φαρκαδόνα και στη 1:00 περίπου μετά τα μεσάνυχτα, στον περιφερειακό της Κρήνης, το μηχανάκι που οδηγούσε έπεσε πάνω σε κολώνα και το σώμα του εκσφενδονίστηκε, με αποτέλεσμα να προκληθούν βαριά θανάσιμα τραύματα στο σώμα του.

Τον 20χρονο βρήκε περαστικός από την Κρήνη και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο παρέλαβε το παιδί αλλά χωρίς αισθήσεις, και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κανείς δε γνωρίζει μέχρι στιγμής πόση ώρα ήταν εκεί ο 20χρονος και αιμορραγούσε, καθώς και τις συνθήκες που συνέβη το δυστύχημα.

Ο 20χρονος ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας και αφήνει πίσω του άλλα 3 αδερφάκια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share