Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Παρίσι: Ένοπλος αποκεφάλισε άνδρα φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ»!

Τρόμος στη γαλλική πρωτεύουσα

16 Οκτωβρίου 2020 20:05
Συναγερμός στο Παρίσι: Ένοπλος αποκεφάλισε άνδρα φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ»!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός επικρατεί στο Παρίσι, αφού φαίνεται πως ένας ένοπλος αποκεφάλισε άνδρα στη γαλλική πρωτεύουσα, με τις μαρτυρίες να κάνουν λόγο πως φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ».

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας βρέθηκε αποκεφαλισμένος στην περιοχή Κονφλάνς Σαντ – Ονορίν. Ο ύποπτος για το έγκλημα φαίνεται πως έχει εξουδετερωθεί σε γειτονική περιοχή από τις αστυνομικές αρχές, ενώ πρόσφατα είχε υπάρξει και μια ισχυρή έκρηξη.

Η δολοφονία έλαβε χώρα κοντά σε σχολικό κτίριο, ενώ μετά την επίθεση, ο άνδρας που κρατούσε ένα μαχαίρι, απείλησε τους αστυνομικούς που άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Eπίθεση με μαχαίρι στα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo (photo-video)

Σε συναγερμό τέθηκε το Παρίσι, καθώς έγινε επίθεση με μαχαίρι κοντά στα πρώην γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo. Ενώ, πριν από 2 ημέρες είχε κλείσει προσωρινά και ο Πύργος του Άιφελ καθώς άγνωστος απειλούσε να τον ανατινάξει!

Σύμφωνα με το BFMTV τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, από τα οποία τα δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση, κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι στα πρώην γραφεία του Charlie Hebdo, στην οδό Nicolas Appert, στο 11ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο δράστες που έχουν διαφύγει και είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό τους. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share