Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Ανατροπή «βόμβα» στην υπόθεση θανάτου της Ιωάννας Δημητριάδου στη Χαλκιδική (Video)

Συγκλονίζει η μητέρα της

15 Οκτωβρίου 2020 14:36
Ανατροπή «βόμβα» στην υπόθεση θανάτου της Ιωάννας Δημητριάδου στη Χαλκιδική (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έξι χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του μοντέλου και χορεύτριας Ιωάννας Δημητριάδου σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική απόφαση δικαστηρίου έφερε την απόλυτη ανατροπή. Ενώ, σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου στην οδό Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό, κατά το οποίο τραυματίστηκε κρίσιμα 18χρονος μοτοσικλετιστής, καθώς και ο 19χρονος συνεπιβάτης του.

Η καλλονή δεν ήταν εκείνη που οδηγούσε το όχημα αλλά ο σύντροφός της. Η μητέρα της συγκινημένη μίλησε στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου για την επιμονή της να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

«Ήθελα μόνο να αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν ήθελα να λασπολογούν εις βάρος του παιδιού μου. Δικαιωθήκαμε. Τώρα ως γονείς νιώθουμε πως κάναμε το χρέος μας απέναντι στο παιδί μας», τόνισε η μητέρα της Ιωάννας, Πόπη Δημητριάδου.

Έξι χρόνια πόνου και επιμονής. Η μητέρα της Ιωάννας Δημητριάδου πάλευε με νύχια και με δόντια να αποδείξει ότι η κόρη της δεν οδηγούσε το αμάξι.

«Ήμουν σίγουρη πως δεν οδηγούσε η κόρη μας το αυτοκίνητο. Φοβόταν πολύ. Έκαναν προχειροδουλειά για να βγάλουν το αρχικό πόρισμα. Καθώς περνούσε ο χρόνος ήθελαν να μας πείσουν πως το δικό μας παιδί ήταν αυτό που οδηγούσε» δήλωσε η μητέρα της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην όμορφη χορεύτρια έγινε στις 20 Ιουλίου του 2014 στην Χαλκιδική.

Ο σύντροφος της κοπέλας όπως αποδείχθηκε έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε με σφοδρότητα σε νησίδα. Εκείνος μεταφέρθηκε στην εντατική, εκείνη έχασε τη ζωή της. Ο ιατροδικαστής ήταν εκείνος που έβγαλε το πόρισμα για το ποιος τελικά οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Η υπόθεση της άτυχης χορεύτριας θύμισε σε πολλούς την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη για το ποιος τελικά οδηγούσε το αυτοκίνητο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share