Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Έρχεται ψυχρή εισβολή...» - Προειδοποίηση από τον Τάσο Αρνιακό (Video)

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

15 Οκτωβρίου 2020 11:26
«Έρχεται ψυχρή εισβολή...» - Προειδοποίηση από τον Τάσο Αρνιακό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ψυχρή εισβολή, η πρώτη για τη φετινή χειμερινή περίοδο, αναμένεται να ρίξει αισθητά τη θερμοκρασία Κυριακή και κυρίως Δευτέρα, Τρίτη, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού. Επίσης, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη θα έχουμε μονοψήφιες θερμοκρασίες και αρκετό κρύο θα έχουμε στα βόρεια τμήματα της Ελλάδας.

Έντονες καταιγίδες που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν και προβλήματα, αναμένονται τις απογευματινές και βραδινές ώρες στη βορειοδυτική Ελλάδα, με τον Τάσο Αρνιακό να δίνει όλες τις λεπτομέρειες για τις περιοχές που θα έχουν τα πιο έντονα φαινόμενα.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 προειδοποιεί, ωστόσο, για σημαντικότατη πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή, καθώς θα καταφέρει να μπει και στη χώρα μας, μέχρι την κεντρική Ελλάδα, η πρώτη φετινή ψυχρή εισβολή.

Δείτε όσα λέει ο Τάσος Αρνιακός για την εξέλιξη του καιρού στο βίντεο:

«Κόλαση ο καιρός τις επόμενες μέρες γιατί θα έχουμε…» - Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί

«Κόλαση» θα είναι ο καιρός για τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος προειδοποιεί στο Mega, ότι πέραν των βροχών σε αρκετά σημεία, θα έχουμε και αφρικανική σκόνη, με τον Τάσο Αρνιακό να κάνει ιδιαίτερη μνεία στην Αττική.

Ειδικότερα ο καιρός αύριο (15/10) θα είναι άστατος κατά διαστήματα κυρίως σε περιοχές της δυτικής Ελλάδας (νησιά Ιονίου, δυτική ηπειρωτική Ελλάδα, από τη δυτική Πελοπόννησο μέχρι και την Ήπειρο) αλλά και τη δυτική Μακεδονία όπου θα έχουμε τοπικές βροχές.

Στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και τα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου αναμένεται ηλιοφάνεια.

Στην Αττική, αναμένεται καλός καιρός με ήλιο και με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 – 25 βαθμούς.

Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης αναμένονται λίγες αραιες νεφώσεις και θερμοκρασία στους 13-24 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share