Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

25χρονη νύφη νεκρή σε γάμο: Το μοιραίο λάθος και η απίστευτη τραγωδία που συγκλονίζει!

Ασύλληπτη τραγωδία!

15 Οκτωβρίου 2020 10:34
25χρονη νύφη νεκρή σε γάμο: Το μοιραίο λάθος και η απίστευτη τραγωδία που συγκλονίζει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πώς βρήκε τραγικό θάνατο μία νύφη στον γάμο της;

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το πώς κατέληξε ο γάμος μιας 25χρονης, καθώς πέθανε στο γλέντι αφού έφαγε… φιστίκια!

Η Alexandra Erokhova, 25 ετών, έχασε την ζωή της από αναφυλακτικό σοκ στην δεξίωση καθώς ήταν αλλεργική. Όταν έφαγε ένα φιστίκι, λίγο αργότερα άρχισε να νιώθει αδιάθετη.

Σύντομα έπαθε αναφυλακτικό σοκ και πέθανε πριν προλάβει το ασθενοφόρο να την πάει στο νοσοκομείο. Μια είδηση που μας φέρνει και την αντίστοιχη στο μυαλό: Λίγο πριν από το γάμο συνέβη η απόλυτη τραγωδία για την νύφη - Ο πατέρας του γαμπρού...

H άτυχη νύφη

Το φιστίκι βρισκόταν σε ένα από τα πιάτα που σέρβιρε το προσωπικό του κέντρου Tsaritsyno Palace στην Μόσχα.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας ισχυρίζεται πως είχε κάνει γνωστό πως η Alexandra είναι αλλεργική στους ξηρούς καρπούς, ωστόσο άγνωστο πως, κατέληξαν φιστίκια στο πιάτο της.

Η αστυνομία της Μόσχας ερευνά το περιστατικό ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Απίστευτο: Νοσοκόμα εμφανίστηκε με εσώρουχα κάτω από προστατευτική στολή

Το είδαμε κι αυτό! Viral έχει γίνει μια Ρωσίδα νοσοκόμα σε νοσοκομείο της πόλης Τούλα, η οποία, σύμφωνα με Μέσα της χώρας, εμφανίστηκε στη βάρδιά της φορώντας εσώρουχα κάτω από τη διάφανη προστατευτική στολή για κορωνοϊό.

Στη φωτογραφία που σας παραθέτει και το Athensmagazine.gr φαίνεται η νοσοκόμα, η οποία φοράει ειδικά γυαλιά, να κρατάει έναν δίσκο με φάρμακα τα οποία ετοιμάζεται να μοιράσει στους ασθενείς.

Δείτε την:

Η πόλη Τούλα είναι η μεγαλύτερη πόλη της ομώνυμης επαρχίας και βρίσκεται 193 χλμ. νότια της Μόσχας.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως οι ασθενείς δεν έδειξαν να ενοχλούνται μολονότι ορισμένοι κάρφωσαν με το βλέμμα τους τη νοσοκόμα.

Αξίζει να αναφερθεί πως η νεαρή νοσοκόμα αποφάσισε να φορέσει μόνο τα εσώρουχα γιατί ζεσταινόταν με την ειδική στολή την οποία είναι υποχρεωμένη να φοράει αγνοώντας ότι αυτή ήταν τόσο διαφανής.

Η περιφερειακή υπηρεσία του υπουργείου Υγείας επέπληξε την νοσοκόμα σημειώνοντας ότι είχε παραβιάσει τις σχετικές οδηγίες. «Υπενθυμίζεται στους εργαζόμενους ότι πρέπει να συμβιβάζονται με τις απαιτήσεις των μέτρων ασφαλείας και εμφάνισης» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ λίγες ώρες πριν από την ίδια χώρα κάνει το γύρο του διαδικτύου και βίντεο που Ρωσίδα που λίγο έλειψε να σκοτωθεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share