Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είδηση σεισμός για Airbnb: Άσχημοι μπελάδες

Θρίλερ!

14 Οκτωβρίου 2020 12:28
Είδηση σεισμός για Airbnb: Άσχημοι μπελάδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περισσότερα από 100 κιλά ηρωίνης εντοπίστηκαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών σε διαμέρισμα στην Αθήνα.

Μεγάλη ποσότητα ηρωϊνης, βάρους 102 κιλών και 685 γραμμαρίων, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σε διαμέρισμα AirBnb στην Αθήνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται κοντά στον σταθμό Λαρίσης, είχε ενοικιαστεί με βραχυπρόθεσμη μίσθωση από τις 24 Σεπτεμβρίου. Η κατάσχεση των ναρκωτικών, που προορίζονταν για διακίνηση στο κέντρο της Αθήνας και σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, έγινε στο πλαίσιο έρευνας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Έπειτα από αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, το διαμέρισμα εντοπίστηκε και τέθηκε υπό επιτήρηση.

Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στο διαμέρισμα 208 συσκευασίες ηρωϊνης μέσα σε τέσσερις σάκους.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Μύκονος: «Μπαράζ» συλλήψεων για συνωστισμό και ναρκωτικά

«Μπαράζ» συλλήψεων έχει σημειωθεί τελευταία στη Μύκονο, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν ακόμη μία για το πάρτι συνωστισμού, που έγινε αντικείμενο έντονης συζήτησης, καθώς και άλλες πέντε για ναρκωτικά.

Αρχικά, σχετικά με το... κορωνο-πάρτι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, συνελήφθη ο ενοικιαστής βίλας στην οποία γινόταν αυτό.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι είναι πλέον συνεχείς στο νησί, τόσο για την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό, όσο και για την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομίας. Μάλιστα, χθες, έγιναν 20 έλεγχοι σε μπιτς μπαρ και σε κέντρα διασκέδασης. Παράλληλα, αστυνομικοί ενημερώνουν ιδιοκτήτες καταστημάτων και προσωπικό για τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, στη Μύκονο, την περασμένη Τετάρτη, με αφορμή τη συγκρότηση της νέας αστυνομικής Υπηρεσίας και ειδικότερα Υποδιεύθυνσης στο νησί, η οποία θα στελεχωθεί συνολικά με 120 νέους αστυνομικούς, τόνισε, μεταξύ άλλων: «Θα γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί η Μύκονος σε συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Παράλληλα, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτύξει σχέδιο για την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομίας στο νησί».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε ακόμη, ότι θα διενεργούνται συστηματικοί έλεγχοι της Αστυνομίας σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους διασκέδασης και συναθροίσεων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share