Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πελάτες των Lidl προσοχή: "Παρακαλούνται όσοι έχουν αγοράσει το..." - Επιστρέψτε άμεσα αυτό το προϊόν

Θα πάρετε πίσω τα χρήματά σας

14 Οκτωβρίου 2020 06:39
Πελάτες των Lidl προσοχή:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία ανακοίνωση πέρασε η εταιρεία Lidl για να προειδοποιήσει τους πελάτες της για ένα συγκεκριμένο προϊόν! Έγινε ανάκληση σε γνωστό μέλι. Αν το έχετε αγοράσει γυρίστε το πίσω και θα σας καταβάλουν τα χρήματά σας. Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει αναλυτικά την ανακοίνωση, όπως έκανε και χθες με τις καταγγελίες των πελατών.

Ανακοίνωση Lidl για ανάκληση προϊόντος

Θεσσαλονίκη, 13/10/2020. Η εταιρεία MEΛΙΝΤΑ Ε.Π.Ε προχωράει σε ανάκληση του προϊόντος "ΓΛΥΚΑΝΘΗ Μέλι Κρήτης Ανθέων και Κωνοφόρων”, με ημερομηνία λήξης 16/10/2021 και Lot No 191016-1.

Αξιότιμοι πελάτες,

σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία ΜΕΛΙΝΤΑ Ε.Π.Ε προχωράει σε προληπτική ανάκληση του προϊόντος "Γλυκάνθη Μέλι Κρήτης Ανθέων και Κωνοφόρων ”, με ημερομηνία λήξης 16/10/2021 και Lot No 191016-1, καθώς έχουν ανιχνευθεί οι χρωστικές Ε150c και Ε150d, των οποίων οι παρουσία δεν επιτρέπεται στο μέλι.

Παρακαλούνται λοιπόν οι πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν ""Γλυκάνθη Μέλι Κρήτης Ανθέων και Κωνοφόρων ”, με ημερομηνία λήξης 16/10/2021 και Lot No 191016-1, να μην το καταναλώσουν και να το επιστρέψουν σε οποιαδήποτε από τα καταστήματα της εταιρίας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

Όπως πάντα και για λόγους προληπτικής προστασίας των καταναλωτών, η Lidl Hellas, ως όφειλε, αντέδρασε άμεσα λαμβάνοντας τα ενδεικνυόμενα προς αυτήν την κατεύθυνση μέτρα, ώστε να αποκλειστεί ο κίνδυνος για το καταναλωτικό κοινό και να εξεταστούν τα όποια περαιτέρω μέτρα. Η Lidl Hellas έχει δεσμευτεί προς τους πελάτες της και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και στην ποιότητα των προϊόντων της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών.

Lidl - Κίνηση ματ: Πανζουρλισμός στα καταστήματα με το πανάκριβο προϊόν που πουλούσε 15€

Ποιο πασίγνωστο και πανάκριβο σκωτσέζικο ουίσκι πουλήθηκε 15 ευρώ στα LIDL; Χαμός στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ με αυτή την κίνηση.

Το ουίσκι που μπορούσε να βρει κανείς στα Lidl, με το μπουκάλι να κοστίζει μόλις 13,49 λίρες (15,73 ευρώ) ήταν ο μεγάλος νικητής στα διεθνούς φήμης World Whiskies Awards αφού κέρδισε τον τίτλο «Best Scotch Whiskey» («Καλύτερο σκωτσέζικο ουίσκι») στον πρώτο γύρο και στην κατηγορία των blended ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Αυτό αποφασίστηκε από 40 εμπειρογνώμονες που τους τελευταίους μήνες έλαβαν δείγματα από ουίσκι σε όλο τον κόσμο για να αποφασίσουν ποια είναι τα καλύτερα τα οποία και αξίζουν να είναι υποψήφια για το υπέρτατο βραβείο.

Διοργανωτής των World Whiskies Awards ήταν το TheDrinksReport.com που συγκεντρώνει επαγγελματίες του κλάδου αλκοολούχων ποτών από όλο τον κόσμο. Φέτος, λοιπόν, το Queen Margot Blend Scotch Whisky της Lidl κατάφερε να κερδίσει το πρώτο βραβείο στη συγκεκριμένη κατηγορία παραμερίζοντας επώνυμες μάρκες και ποικιλίες.

Το Queen Margot Blend Scotch Whisky παράγεται με την αξιοποίηση παραδοσιακών μεθόδων παρασκευής ουίσκι (βύνη, ζύμωση, απόσταξη, ωρίμανση). Επίσης, περιέχει αποξηραμένο βερίκοκο και δαμάσκηνο που, σύμφωνα με τη Lidl, προσδίδει στο ουίσκι ένα πλούσιο, γλυκό και βαθύ άρωμα, ενώ ξεκουράζεται σε δρύινα βαρέλια για συνολικά οκτώ χρόνια.

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αλκοολούχο ποτό της Lidl θριαμβεύει σε τέτοιου είδους διαγωνισμό. Τον Απρίλιο του 2018 το Hortus Artisan Dry Gin είχε επίσης κερδίσει στο πλαίσιο δοκιμής ποτών με κλειστά τα μάτια που είχε διοργανώσει το Good Housekeeping Institute. Μιας και αναφερθήκαμε στην αλυσίδα, δείτε εδώ τι έγινε γνωστό.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share