Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πώς είναι σήμερα μερικοί από τους πιο αγαπητούς STARS της τηλεόρασης!!! (PHOTOS)

12 Αυγούστου 2013
Πώς είναι σήμερα μερικοί από τους πιο αγαπητούς STARS της τηλεόρασης!!! (PHOTOS)

Εσύ ποιες τηλεοπτικές σειρές έβλεπες; Και ποιοι ήταν οι αγαπημένοι σου πρωταγωνιστές; Οι ηθοποιοί που γνώρισαν την επιτυχία μέσα από αυτές, ακόμα και αν αυτή ήταν η πρώτη τους μεγάλη εμφάνιση, μεγάλωσαν, άλλαξαν και σήμερα απολαμβάνουν συχνά επιτυχία που και οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν ίσως να φανταστούν!

Μεμος Μπεγνής: 'Εγινε γνωστός μέσα από την κωμική σειρά «Άκρως οικογενειακόν» ως ο γιός του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη. Αλλά η φήμη του απογειώθηκε ως του μουσουλμάνου που αγάπησε χριστιανή στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Μη λες αντίο» .


Μαριάννα Τουμασάτου: Έπαιξε σε μια σειρά από επιτυχημένα σίριαλ όπως «Γυναίκες», «Αναστασία», «Cheek to Cheek», «Τμήμα ηθών», «Νταντά αμέσου δράσεως» μέχρι που ήρθε η μεγάλη επιτυχία και αναγνωρισιμότητα με το «Βέρα στο δεξί» (2004).



Shailene Woodley : Η κόρη του George Clooney στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Οι απόγονοι» δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη συμμετοχή της στη σειρά «The Secret Life of the American Teenager» και ήδη θεωρείται μεγάλο ανερχόμενο ταλέντο.

Will Smith: O «Πρίγκιπας του Bel Air» (της ομώνυμης σειράς της δεκαετίας του '90) έκανε την εμφάνισή του σε μεγάλα μπλοκμπάστερ στη συνέχεια της καριέρα τους όπως «Ημέρα Ανεξαρτησίας», «Men in Black» και «Hancock». Και συνεχίζει.

Μυρτώ Αλικάκη: Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η Αναστασία στη ομώνυμη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, το 1993, και από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλά σήριαλ, ταινίες και φυσικά θεατρικές παραστάσεις.

Blake Lively: Ήταν να μην κάνει την αρχή με το «Gossip Girl», το 2007. Η φήμη της απογειώθηκε και μετράει ήδη αρκετές ταινίες στο βιογραφικό της, από «The Town» και το «Savages» μέχρι και το «Green Lantern», στο πλευρό του άντρα της, Ryan Reynolds.

George Clooney: Τον γνωρίσαμε ως Dr. Douglas Ross στη σειρά «Στην Εντατική» (ER), από το 1994 έως το 1999, και μετά η μεγάλη επιτυχία ήρθε με τα «Ocean's Eleven», «Up in the Air» και πολλά άλλα.

Joseph Gordon-Levitt: Παίζει σε τηλεοπτικές σειρές από την ηλικία των 7 ετών. Έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «3rd Rock from the Sun» (1996), ενώ πιθανότατα τον αναγνωρίζετε από το «(500) Days of summer» και το «Dark Night Rises».

Michelle Williams: Έξι σεζόν στην επιτυχημένη σειρά «Dawson's Creek» ήταν αρκετές για να απογειωθεί η καριέρα της. Το 2005 κέρδισε και υποψηφιότητα Όσκαρ για το «Brokeback Mountain»

πηγή: joytv.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕTE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share