Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο: Άνοιξαν οι δρόμοι γύρω από το νοσοκομείο Σεντ Τόμας (Video)

Είχε αποκλειστεί η περιοχή

13 Οκτωβρίου 2020 13:07
Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο: Άνοιξαν οι δρόμοι γύρω από το νοσοκομείο Σεντ Τόμας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η βρετανική αστυνομία αίρει τον αποκλεισμό της περιοχής γύρω από το νοσοκομείο Σεντ Τόμας του Λονδίνου και της γέφυρας του Γουέστμινστερ κατεβάζοντας το επίπεδο συναγερμού.

Πριν από λίγη ώρα, η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή και την κυκλοφορία στη γέφυρα του Γουέστμινστερ για την αντιμετώπιση «περιστατικού» στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία θα δώσει περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό στη συνέχεια, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση από το νοσοκομείο.

Πανικός στο Λονδίνο: Πυροβολισμοί με τραυματίες ένα παιδί και τρεις ενήλικες

Πανικός επικράτησε στο Λονδίνο χθες (3/6) το βράδυ, αφού υπήρξαν πυροβολισμοί στα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει η Σκότλαντ Γιαρντ, να τραυματιστούν ένα παιδί και τρεις ενήλικες.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Μπρεντ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου, με τα τέσσερα τραυματισμένα άτομα να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά χωρίς να έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο κατά τις 21.45 (τοπική ώρα) το βράδυ της Τετάρτης, για «περιστατικό πυροβολισμών» στο Ένεργκεν Κλόουζ του Χαρλσντεν. Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα από τις αρχές, ενώ πριν από λίγο καιρό σοκ προκάλεσε η επίθεση σε ιμάμη σε τζαμί την ώρα της προσευχής.

​Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα. Ειδική εντολή, που δίνει το δικαίωμα στις αστυνομικές αρχές να ερευνήσουν άτομα σε καθορισμένη περιοχή, έχει ήδη τεθεί σε ισχύ για την περιοχή του Μπρεντ, μέχρι τις 07.00 το πρωί της Πέμπτης. Επιπλέον, θα υπάρχει αυξημένη παρουσία αστυνομικών, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν περιπολίες στην περιοχή.

Βίντεο και φωτογραφίες που υποτίθεται παρουσιάζουν το σημείο του περιστατικού, έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

​Η Μητροπολιτική αστυνομία έχει καλέσει τους πολίτες που γνωρίζουν ή είδαν το περιστατικό, να ενημερώσουν τις αρχές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share