Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΣΑΛΟΣ! Τι είπαν οι κάτοικοι της Σάμου στον Γιώργο Παπανδρέου;;;

11 Αυγούστου 2013
ΣΑΛΟΣ! Τι είπαν οι κάτοικοι της Σάμου στον Γιώργο Παπανδρέου;;;

Την αντίδραση του κόσμου όπου και αν βρεθεί φαίνεται πως συναντάει ο Γιώργος Παπανδρέου. Κάτοικοι της Σάμου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο πρώην πρωθυπουργός κατά της παρουσίας του στο νησί. Οι κάτοικοι...
φώναζαν συνθήματα εναντίον του Γ.Παπανδρέου ενώ σήκωσαν και πανό που έγραφε «Φύγε Τώρα». Από το πρωί μάλιστα κυκλοφόρησε στο νησί αφίσα όπου το πρόσωπό του έχει παραμορφωθεί και μοιάζει με ζόμπι

Οι δημιουργοί της αφίσας, μάλιστα, καλούσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:00 τους Σαμιώτες όπως και έγινε.

Περίπου στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου, στην συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο του κ. Παπανδρέου συμμετείχαν κάποιοι κάτοικοι του νησιού που κρατούσαν πανό το οποίο έγραφε: «Τζέφρυ είσαι ανεπιθύμητος στην Σάμο, φύγε τώρα».

Την ίδια ώρα η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Σάμο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλωσόριζε τον πρώην πρωθυπουργό στο νησί.

Αφορμή για την αφίσα ήταν ένα ρεπορτάζ, που συνοδευόταν από φωτογραφίες και έδειχναν τον Παπανδρέου ανέμελο, να απολαμβάνει θαλασσινά εδέσματα σε εστιατόριο του νησιού.

Να σημειώσουμε ότι η Σάμος είναι από τα νησιά που προτιμά για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Γιώργος Παπανδρέου και είχε βρεθεί και πέρυσι εκεί.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share