Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτός είναι ο μεγάλος τυχερός των 2,1 εκατ. ευρώ

Στο Σουφλί Έβρου το τυχερό δελτίο

12 Οκτωβρίου 2020 10:08
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτός είναι ο μεγάλος τυχερός των 2,1 εκατ. ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Σουφλί Έβρου συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο που έκανε τον κάτοχό του πλουσιότερο κατά 2,1 εκατ. ευρώ μετά την κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής. Δείτε επίσης τους τυχερούς αριθμούς των 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο μεγάλος τυχερός, μάλιστα, συμπλήρωσε μόλις έξι στήλες για να βρει τους 5+1 αριθμούς. Σημειώνεται, επίσης, ότι στη 2η κατηγορία (5άρια) σημειώθηκε τζακ-ποτ και το ποσό των 81.397,07 ευρώ μεταφέρεται στην ίδια κατηγορία της επόμενης κλήρωσης.

Oι τυχεροί αριθμοί ήταν : 5, 14, 42, 43, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 10.

Ο μεγάλος τυχερός των 2 εκατ. ευρώ του Τζόκερ

Αυτός είναι ο μεγάλος τυχερός του δελτίου Τζόκερ των 2 εκατ. ευρώ

Απίστευτο: Κέρδισαν 288 εκατομμύρια στην λοταρία και δεν πήραν τίποτα!

Και εκεί που πιστεύεις ότι η θεά Τύχη είναι επιτέλους με το μέρος σου, ότι το σύμπαν τελικά εισάκουσε τις προσευχές σου και ότι όλα σου τα προβλήματα λύθηκαν μέσα σε μόλις ένα λεπτό καθώς συνειδητοποίησες ότι κέρδισες το τζάκποτ στην λοταρία(!), γίνεται τελικά κάτι και προσγειώνεσαι στην πρότερη κατάστασή σου...

Η εισαγωγή αυτή αφορά μια οικογένεια από το Ιλινόις των ΗΠΑ που κέρδισε το τζάκποτ στο Λόττο καθαρά και δίκαια, αλλά εν τέλει δεν πήρε ούτε ένα σεντς στο χέρι.

Η πολιτεία ανακοίνωσε ότι δεν θα πληρώσει κέρδη αξίας μεγαλύτερης από 600 δολάρια έως ότου επιλυθεί η κρίση του προϋπολογισμού, αφού η πολιτεία είναι στα όρια της χρεοκοπίας. Παρόλα αυτά εξακολουθούν να προβάλλονται τηλεοπτικές διαφημίσεις που προωθούν το Λοττο και τις κληρώσεις ενώ τα κέρδη δεν μπορούν να πληρωθούν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι το δελτίο αξίας 288 εκατομμυρίων δολαρίων θα πρέπει να πληρωθεί διαφορετικά θα κινηθούν νομικά. "Αν κάποια ιδιωτική επιχείρηση πωλούσε δελτία για τυχερά παιχνίδια και δεν πλήρωνε τον νικητή. Το κράτος θα τους έκλεινε και θα τους κατηγορούσε για απάτη "

Ένας ακόμα νικητής δήλωσε στο Inside Edition του CBS: «Κερδίσαμε 250.000 δολάρια. Θα μπορούσαμε να έχουμε μια άνετη ζωή. Ξαφνικά μας τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια. "Οι υπάλληλοι μου είπαν ότι θα λάμβανα μια επιταγή μέσω ταχυδρομείου σε τέσσερις έως έξι εβδομάδες και από τότε πέρασαν μήνες".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share