Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Νεόνυφμοι πέτυχαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ποδήλατο στο Τατόι και του ζήτησαν να ποζάρει μαζί τους!

Σε φωτογραφία γάμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

12 Οκτωβρίου 2020 07:33
Νεόνυφμοι πέτυχαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ποδήλατο στο Τατόι και του ζήτησαν να ποζάρει μαζί τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία από τις συνηθισμένες του βόλτες με το αγαπημένο του ποδήλατο, έκανε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτή τη φορά στα Βασιλικά Κτήματα Τατοϊου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ereportaz.gr, ο πρωθυπουργός με στολή και πλήρη ποδηλατικό εξοπλισμό έκανε τη βόλτα του, με την παρουσία των ανδρών της ασφάλειας του, που ήταν διακριτική.

Αν και είχε αρκετό κόσμο λίγοι αντιλήφθηκαν ότι βρίσκεται στην περιοχή.

Λίγα μέτρα πιο κάτω μία έκπληξη περίμενε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ένα νεόνυμφο ζευγάρι που παρευρισκόταν στο ίδιο μέρος με σκοπό να βγάλει την παραδοσιακή φωτογραφία γάμο, διασταυρώθηκε με τον πρωθυπουργό και η νύφη ευθύς αμέσως του ζήτησε να συμπεριληφθεί στο «κάδρο».

Ο πρωθυπουργός δεν χάλασε το χατίρι στη νύφη, κόρη γνωστού στελέχους της ΝΔ από τη Νίκαια και πόζαρε μαζί με τους νεόνυμφους πάνω στο ποδήλατο.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε χαριτολογώντας στη νύφη και τον γαμπρό ότι «θα έχουν ένα παράξενο ενθύμιο από τη βόλτα τους στο Τατόι».

Νεόνυφμοι πέτυχαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ποδήλατο στο Τατόι

Κούλης ποδήλατο γάμος

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Ιστορική απόφαση η καταδίκη της Χρυσής Αυγής"

Σε δηλώσεις προχώρησε ο πρωθυπουργός μετά την ιστορική απόφαση που καταδικάζει την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση αλλά και κρίνει ένοχο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα τον Γιώργο Ρουπακιά. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι με την σημερινή απόφαση κλείνει ένας τραυματικός κύκλος της δημόσιας ζωής της ώρας.

Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι παρότι απέχει από σχολιασμό δικαστικών κρίσεων ως πρωθυπουργός, ως Έλληνας πολίτης συμμετέχει στην καθολική ικανοποίηση για την αναγνώριση του εγκληματικού της χαρακτήρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωση του ανέφερε την ιστορική απόφαση που κατηγορεί την Χρυσή Αυγή

Η δήλωση του πρωθυπουργού

«Με τη σημερινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη δράση της Χρυσής Αυγής κλείνει ένας τραυματικός κύκλος της δημόσιας ζωής της χώρας. Η πολιτική του διάσταση έχει, ευτυχώς, κριθεί με τη νίκη της Δημοκρατίας, που εξόρισε απ’ τη Βουλή το ναζιστικό μόρφωμα. Τώρα, η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δίνει και αυτή την δική της απάντηση.

Ως Πρωθυπουργός απέχω συνειδητά από τον σχολιασμό δικαστικών κρίσεων. Ως Έλληνας πολίτης, όμως, συμμετέχω στην καθολική ικανοποίηση για την αναγνώριση του εγκληματικού της χαρακτήρα. Και είμαι υπερήφανος για την αταλάντευτη στάση της παράταξής μας που έθεσε ως στρατηγικό της στόχο την πολιτική και κοινωνική περιθωριοποίηση της Χρυσής Αυγής.

Γιατί η Νέα Δημοκρατία πολέμησε ανέκαθεν, σταθερά και παντού τον φασισμό. Κατήγγειλε τον λαϊκισμό που τον ανέθρεψε στις πλατείες του τυφλού μίσους και της βίας. Ούτε στιγμή δεν συνέπλευσε με εκπροσώπους του, είτε σε πολιτικές επιλογές είτε σε κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες. Με διάταξη που εκείνη ψήφισε, τους απέκλεισε από την κρατική χρηματοδότηση. Αρνήθηκε, μάλιστα, να νομιμοποιήσει την παρουσία τους ακόμη και σε απλές, εθιμοτυπικές εκδηλώσεις.

Σε δηλώσεις προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με την ιστορική απόφαση

Η Ιστορία έγραψε ότι επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας άνοιξε ο δρόμος για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Επί των ημερών της, επίσης, διευκολύνθηκε και επιταχύνθηκε μια διαδικασία που βάλτωνε επί τεσσεράμισι χρόνια. Ώστε να φτάσουμε σήμερα η Δικαιοσύνη να πάρει τις αποφάσεις της.

Το ναζιστικό μόρφωμα, μετά τις κάλπες, καταδικάστηκε και στο δικαστήριο. Είναι μία απόδειξη της δύναμης που εκπέμπει το κοινοβουλευτικό πολίτευμα και η διάκριση των εξουσιών. Η ενότητα, η αλήθεια και η ομαλότητα. Ωστόσο, η δίκη του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και της βίας μέσα στην κοινωνία παραμένει διαρκής.

Η Δημοκρατία σήμερα νίκησε. Είναι στο χέρι όλων μας να νικά καθημερινά».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share