Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Αττική οδό: Νεκρός 52χρονος σε τροχαίο

Τραγωδία!

10 Οκτωβρίου 2020 12:22
Θρίλερ στην Αττική οδό: Νεκρός 52χρονος σε τροχαίο

Άλλος ένας νέος άνθρωπος προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο των θυμάτων της ασφάλτου. Ένας 52χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αττική Οδό, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ωστόσο, ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε εχθές στη Βέροια όταν ένα αυτοκίνητο "πέταξε" και "προσγειώθηκε" στην αυλή ενός σπιτιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΙΧ που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε διαχωριστικό τοιχίο, της Αττικής Οδού, στα όρια της Αγίας Παρασκευής. Η πρόσκρουση του οχήματος στο τοιχίο είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου.

Φοβερό τροχαίο: Μηχανή παρασέρνει σερβιτόρο στην Αθήνα

Ένα φοβερό τροχαίο έλαβε τόπο στην Αθήνα, με έναν οδηγό μηχανής να παρασέρνει σερβιτόρο, χωρίς να έχει μάλιστα δίπλωμα και τρέχοντας με μεγάλη ταχύτητα.

Η μηχανή χτύπησε τον σερβιτόρο εκσφενδονίζοντάς τον μακριά κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια πολλών πολιτών που παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι, ενώ νεκρή είναι η 25χρονη Φωτεινή.

Τόσο ο πεζός όσο και ο οδηγός μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τα χτυπήματα που φέρει ο σερβιτόρος είναι πολύ σοβαρά και οι γιατροί δε δίνουν ιδιαίτερες ελπίδες να τα καταφέρει.

Μάλιστα, σύμφωνα με το thes.gr οι γονείς του έχουν αποφασίσει να δωρίσουν τα όργανά του. Στην εντατική νοσηλεύεται ο οδηγός της μηχανής.

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 30χρονη κοπέλα στο Άργος

Τροχαίο δυστύχημα με απολογισμό έναν νεκρό και δύο τραυματίες, σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο Άργος. Το τροχαίο έγινε στον δρόμο Μύλων – Άργους, έξω από το Ναύπλιο, όπου συγκρούστηκαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο και μία μηχανή.

Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει την ζωή της μία γυναίκα 30 ετών, η οποία επέβαινε στην μοτοσικλέτα, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο επίσης 30χρονος οδηγός της μηχανής.

Τραυματίας, αλλά ελαφρά, είναι και ο οδηγός του αγροτικού οχήματος. Αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ναυπλίου όπου νοσηλεύονται στην χειρουργική μονάδα. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η άτυχη κοπέλα όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με το argonafplia.gr, η κοπέλα ήταν από το Άργος, ο οδηγός της μηχανής από το Ναύπλιο και ο οδηγός του αγροτικού από τους Μύλους. Δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share