Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πειραιάς: Αυτός είναι ο 49χρονος που ασελγούσε σε 12χρονο

Δημοσίευσε η αστυνομία τα στοιχεία του

9 Οκτωβρίου 2020 16:19
Πειραιάς: Αυτός είναι ο 49χρονος που ασελγούσε σε 12χρονο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του συλληφθέντα στις 21 Σεπτεμβρίου 2020 στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο συλληφθείς κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για κατάχρηση ανηλίκου. Παράλληλα στη Θεσσαλονίκη 16χρονη κατήγγειλε έναν 30χρονο οδηγό λεωφορείου για παρενόχληση ο οποίος και συνελήφθη.

Δείτε εδώ τα στοιχεία του

Η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 30-3-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ποινή φυλάκισης ενός έτους σε επιχειρηματία για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη

Ποινή φυλάκισης ενός έτους επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε επιχειρηματία για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 15χρονης μαθήτριας, η οποία κατήγγειλε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν 5 χρόνια φυλάκιση είχε επιβληθεί σε χρυσό Ολυμπιονίκη για παρενόχληση ανηλίκων.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε κεκλεισμένων των θυρών με τον επιχειρηματία να επιμένει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αθωότητα του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί, η 15χρονη είχε κανονίσει με μία φίλη της να πάνε για μπάνιο σε πισίνα σε περιοχή ανατολικά του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, περίμενε στη στάση απ’ όπου θα την παραλάμβαναν με το αυτοκίνητο τους η φίλη της και ο μπαμπάς της. Από το σημείο πέρασε με το αυτοκίνητο του και ο επιχειρηματίας, ο οποίος επειδή τη γνώριζε (συγγενικά της πρόσωπα είχαν εργαστεί στο παρελθόν για λογαριασμό του) φέρεται να έκανε αναστροφή και να πλησίασε προς το σημείο όπου στεκόταν το κορίτσι.

Προσφέρθηκε να τη μεταφέρει ο ίδιος στο χώρο της πισίνας. Αν και η 15χρονη αρχικά αρνήθηκε, τελικά δέχτηκε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του.

Η ανήλικη καταγγέλλει ότι στη διαδρομή ο επιχειρηματίας έκλεισε τις ασφάλειες και σταμάτησε σε ερημικό σημείο με στόχο τη σεξουαλική παρενόχληση.

Υποστηρίζει ότι αντέδρασε έντονα και εκείνος τελικά την άφησε στον προορισμό της. Η κοπέλα περιγράφει ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση, ξέσπασε σε κλάματα και εξομολογήθηκε σε φίλους της τι είχε προηγηθεί.

Ενημερώθηκε η οικογένεια της και στην πορεία ακολούθησε καταγγελία στην Αστυνομία, με τον επιχειρηματία να αρνείται κατηγορηματικά ότι παρενόχλησε σεξουαλικά το κορίτσι ενώ τη μετέφερε με το αυτοκίνητο του στο σημείο συνάντησης με τους φίλους της.

Στον κατηγορούμενο, ο οποίος άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης, δεν αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share