Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλόνισε ο ΑΒ Βασιλόπουλος - Η κίνηση που έφερε δάκρυα

Ρίγη συγκίνησης με την εταιρεία

9 Οκτωβρίου 2020 15:12
Συγκλόνισε ο ΑΒ Βασιλόπουλος - Η κίνηση που έφερε δάκρυα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλόνισε ο ΑΒ Βασιλόπουλος με μια υπέροχη κίνηση, η οποία έφερε δάκρυα συγκίνησης, προκαλώντας ρίγη για τους ανθρώπους, που επλήγησαν από την τραγωδία.

Η AB Bασιλόπουλος, που έφερε πρόσφατα «σεισμό» μαζί με τον Σκλαβενίτη, φροντίζει τους πληγέντες του Δήμου Καρδίτσας, που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με τις καταστροφικές συνέπειες που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Ιανός».

Με όλη της την καρδιά και σε συνεργασία με τις Αρμόδιες Αρχές, προσφέρει προϊόντα (εμφιαλωμένο νερό και τρόφιμα μακράς διάρκειας), στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας για την κάλυψη βασικών αναγκών.

Με αυτόν τον τρόπο, η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει -για μια ακόμη φορά- με πράξεις εκείνους που σήμερα μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

3ημερο δυνατών προσφορών στον ΑΒ Βασιλόπουλο

Σούπερ είναι οι προσφορές που έχει αυτή την εβδομάδα η γνωστή αλυσίδα, ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία είναι πάντα δίπλα στους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος δε σταματούν τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Από την Πέμπτη 01/10, λοιπόν, ξεκίνησαν οι μεγάλες προσφορές σε πολλά είδη πρώτης ανάγκης, οι οποίες ισχύουν μέχρι και την Τετάρτη 07/10. Γι' αυτό τρέξτε να προλάβετε!

Στο εβδομαδιαίο φυλλάδιο μπορείτε να δείτε όλες τις συμφέρουσες προσφορές για εσάς αλλά και για την οικογένειά σας και να επωφεληθείτε από αυτές. Μπείτε εδώ και δείτε αναλυτικά το φυλλάδιο.

Νέα ανακοίνωση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο: Η κίνηση ματ

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή και στηρίζει κάθε του ανάγκη κι αυτό ανταμείβεται. Αυτή τη φορά μια κίνηση αλληλεγγύης είναι αυτή που θα κάνει την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να φανεί υποστηρικτική απέναντι στους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Δείτε την ανακοίνωση της εταιρίας:

Αυτό το κείμενο είναι για εσένα…

Εσένα που νοιάζεσαι, που ξέρεις να μοιράζεσαι όλα εκείνα που έχουν αξία και το δείχνεις με πράξεις φροντίδας

Από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου εσύ και όλοι εμείς, οι πελάτες και οι εργαζόμενοι της ΑΒ, γινόμαστε ένα.

Γεμίζουμε ξανά και ξανά τα «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων», που βρίσκονται στα καταστήματα ΑΒ, με ό, τι μπορεί ο καθένας μας, για την ενίσχυση τοπικών φορέων και οργανισμών.

Για σένα που βάζεις στο καλάθι σου λίγα παραπάνω, για εκείνους που στερούνται πολλά περισσότερα, η πιο σημαντική στιγμή είναι εδώ, τώρα.

Γιορτάζουμε 10 χρόνια Εθελοντισμού ΑΒ – Βρες τα «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων»

Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου, όλοι εμείς, εργαζόμενοι και πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος, γινόμαστε ένα! Φέτος, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και γεμίζουμε ξανά και ξανά τα «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων» που βρίσκονται στα καταστήματα ΑΒ & ΕΝΑ.

Για 15 ημέρες, συγκεντρώνουμε τυποποιημένα τρόφιμα (π.χ. ρύζι, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ κλπ) και μαζί κάνουμε τη διαφορά στη ζωή χιλιάδων συνανθρώπων μας μέσω της ενίσχυσης εκατοντάδων τοπικών φορέων και οργανισμών σε όλη την Ελλάδα.

Κι ενώ εμείς, προσφέρουμε με ό, τι μπορεί ο καθένας μας, η ΑΒ ενισχύει την εθελοντική αυτή δράση με επιπλέον τρόφιμα αξίας 50.000 ευρώ στην «Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων» για 26.000 συνανθρώπους μας.

Φέτος, γεμίζουμε μαζί τα καλάθια της «Ελπίδας»… Γιατί Μαζί Κάνουμε τη Διαφορά για εκείνους που μας χρειάζονται περισσότερο!

Για περισσότερες πληροφορίες, https://www.ab.gr/10-years-volunteers

ABKanoumeTiDiafora

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share