Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Oικογενειακή τραγωδία: Μητέρα πάτησε με το αμάξι της την 3χρονη κόρη της

Θρήνος...

8 Οκτωβρίου 2020 15:50
Oικογενειακή τραγωδία: Μητέρα πάτησε με το αμάξι της την 3χρονη κόρη της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της οικογενειακής τραγωδίας που συνέβη στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ καθώς ένα τρίχρονο κοριτσάκι σκοτώθηκε από την ίδια του την μητέρα, την στιγμή που η γυναίκα έκανε όπισθεν!

Η μικρή Cathalina και η μητέρα της, όπως αναφέρει το 7news, βρίσκονταν σε ένα παιδικό πάρτι. Όμως η μητέρα της πήγε να φέρει το αυτοκίνητο και το παιδί, άγνωστο πως, έφυγε από την προσοχή όλων.

Όταν είδε το αμάξι της μητέρας της να πλησιάζει, η Cathalina έτρεψε προς το όχημα. Η οδηγός, ωστόσο, δεν αντιλήφθηκε πως το παιδί βρισκόταν εκεί και κατά λάθος την πάτησε κυριολεκτικά, βάζοντας όπισθεν. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος.

«Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τι συνέβη. Την χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο WNEP. Ενώ, δείτε την σπαρακτική προειδοποίηση μιας μητέρας που το μωρό της πέθανε ενώ θήλαζε, θα σας ραγίσει την καρδιά.

35χρονη μητέρα κατέσφαξε την 5χρονη κόρη της (Video)

35χρονη μητέρα κατέσφαξε την 5χρονη κόρη της και θα δικαστεί από τις φυλακές όπου έχει προφυλακιστεί και μέσω ίντερνετ θα παρακολουθεί τη διαδικασία στο δικαστήριο, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί λόγω του κορωνοϊού.

Η δολοφονία έγινε στις 30 Ιουνίου. Οι γείτονες στο σπίτι της άκουσαν παιδικές φωνές και κλάματα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, και μπήκαν στο σπίτι, αντίκρυσαν μια μεγάλη λίμνη αίματος και ένα νεκρό κοριτσάκι. Επίσης, σε ένα ακόμη άγριο έγκλημα 30χρονος σκότωσε με σφυρί 12χρονο και 14χρονο.

Σε άλλο δωμάτιο ανακάλυψαν ήσυχη τη μάνα να κάθεται και να καπνίζει. Τα στοιχεία τους οδήγησαν στο εξής σενάριο. Η μητέρα νευρίασε με το κοριτσάκι της και το κατέσφαξε. Στη συνέχεια σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό έκρυψε το μαχαίρι και συνέχιζε να κάνει τις δουλειές της.

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να βρουν το όπλο του εγκλήματος και τώρα η γυναίκα από τη Σρι Λάνκα είναι έτοιμη να δικαστεί και να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share