Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Γεωργούλης: «Ο μισθός μου ως ευρωβουλευτής δεν είναι 20.000 αλλά...»

Το ποσό που σοκάρει!

8 Οκτωβρίου 2020 14:17
Γεωργούλης: «Ο μισθός μου ως ευρωβουλευτής δεν είναι 20.000 αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για όλες τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις που έχει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Joker» στο Open, την ηθοποιία αλλά και τον ρόλο του ως Ευρωβουλευτής. Συγκεκριμένα για το τελευταίο ο ηθοποιός διευκρίνισε πως η αμοιβή του το μήνα δεν είναι στα 20.000 αλλά ανέρχεται στα 25.000. Ο ίδιος τόνισε πως αν δεν ξοδευτούν όλα αυτά τα χρήματα θα πρέπει να τα επιστρέψει. Δείτε όμως και την έκτακτη αλλαγή που έκανε το Open στην εκπομπή του Αλέξη Γεωργούλη.

Αποκαλύψεις σχετικά με το ποσό πληρωμής ως ευρωβουλευτής έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός:

«Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ, όπως μπορώ, τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Είναι αυτό που είχε πει κάποια στιγμή και η μητέρα μου, ότι έχεις βγει στις Ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος σε αγαπάει, να του ανταποδώσεις την αγάπη που πήρες.

Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου, εάν πω ότι πέρα του ότι με ψήφισε ο κόσμος σαν ευρωβουλευτή θα πρέπει να ξεχάσω και την υπόλοιπή μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής, επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις και αυτό, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει.

Ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε αποκαλύψεις για τον μισθό του ως ευρωβουλευτής

Οι πολιτικοί δεν είναι σταρ. Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως από τις δουλειές που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20,000 ευρώ. Το 20,000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25,000 ευρώ. Άρα, τα 20,000 δεν ισχύουν. Ισχύουν τα 25,000 που αφορούν στα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν θα πρέπει να δοθούν πίσω».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share