Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποια είναι τα θετικά στοιχεία που μπορούμε να αποκομίσουμε από ένα άσχημο ραντεβού;;;

11 Αυγούστου 2013
Ποια είναι τα θετικά στοιχεία που μπορούμε να αποκομίσουμε από ένα άσχημο ραντεβού;;;

Δεν είναι λίγες οι φορές κορίτσια που από αυτήν εδώ τη στήλη σας έχουμε συμβουλεύσει για το πως να έχετε το τέλειο ραντεβού, τι να φορέσετε, πού να πάτε και τι να πείτε! Είναι βέβαια και κάποιες περιπτώσεις, που ακόμα και οι γκουρού, εμείς είμαστε αυτοί, πέφτουν έξω με αποτέλεσμα το τέλειο ραντεβού που νομίζατε ότι θα είχατε, να αποδεικνύεται φιάσκο, εσείς να επιστρέφετε με νεύρα στο σπίτι και τελικά να αναλογίζεστε ότι τις τρεις χαμένες ώρες της ζωής σας, θα μπορούσατε να είχατε κάνει κάτι άλλο πολύ πιο ευχάριστο και σημαντικό, όπως απλά να καθίσετε και να κοιτάζετε το... ταβάνι! Κι όμως, επειδή η ζωή έχει διδάξει κατά καιρούς, ότι ακόμα και στο χάλια, ακόμα και στο τέρμα αρνητικό και απογοητευτικό, υπάρχει πάντα κάπου στο τέρμα μία... ηλιαχτίδα, διότι είμεθα και ποιητές, έχουμε να σας πούμε ότι μπορεί να βαρεθήκατε μέχρι αηδίας και να θέλατε να αυτοκτονήσετε με το... πιρούνι, αλλά ακόμα και από τον εφιάλτη αυτό, μπορείτε να... παραδειγματιστείτε! Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε κάποια θετικά που μπορείτε να αποκομίσετε από ένα πολύ κακό ραντεβού!

1. Σας... ξυπνάει:

Ναι φίλες μου καλά διαβάσατε! Δεν είπαμε φυσικά να παρατείνετε το βασανιστήριό σας και να ξαναβγείτε μαζί του, αλλά εφόσον η βραδιά πήγε... χάλια, μην πούμε και τίποτα χειρότερο, καλό θα ήταν να βάλετε τα πράγματα κάτω και να σκεφτείτε το γιατί! Μήπως τα τελευταία σας ραντεβού ήταν όλα απαίσια; Και αν ναι ποιος πιστεύετε ότι έφταιγε; Καλά σε όλες τις περιπτώσεις εσείς φταίτε αλλά το πάμε πιο σιγά μην σας έρθει και κατακούτελα! Μήπως επιλέγετε λάθος ανθρώπους ή μήπως είστε τόσο απελπισμένη για σχέση που βγαίνετε με τον οποιοδήποτε; Και τελοσπάντων μήπως είστε εσείς περίεργη και ο άνθρωπος είναι μια χαρά; Όλα αυτά λοιπόν είναι ερωτήματα που οφείλετε να θέσετε στον εαυτό σας. Όταν καταφέρετε να τα απαντήσετε όλα, ειλικρινά πάντα, τότε θα λάβουν τέλος και τα αποτυχημένα σας ραντεβού!

2. Μαθαίνετε να... κάνετε υπομονή:

Ε ναι φίλες μου έτσι είναι τα πράγματα! Σκεφτείτε το ολέθριο σκηνικό του απαίσιου ραντεβού και βάλτε σε εφαρμογή όλη σας τη γλύκα, την υπομονή και τη συμπάθεια στον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας! Δείξτε ψεύτικο ενδιαφέρον γι' αυτά που σας λέει, γιατί αν δείχνατε αληθινό το ραντεβού δεν θα ήταν και αποτυχία και βάλτε τα δυνατά σας για να αισθανθεί άνετα γιατί πιστέψτε μας δεν θα είστε η μόνη που βαριέται! Στο τέλος της βραδιάς μπορεί να ασθάνεστε εκνευρισμό και απογοήτευση αλλά θα νιώθετε τόσο περήφανες για τον εαυτό σας που καταφέρατε να κάνετε υπομονή, που ίσως πάτε για ύπνο με ένα, αν όχι χαμόγελο έστω μειδίαμα!

3. Ενισχύετε την αυτοπεποίθησή σας:

Πάρτε το και λογικά: Όταν είμαστε απέναντι σε αυτόν που θέλουμε παράφορα, εκτός του ότι δεν είμαστε ο εαυτός μας, από την αμηχανία μας κάνουμε την μία γκάφα μετά την άλλη με αποτέλεσμα να καταλήγουμε το ακριβώς αντίθετο από το... σέξι! Όταν λοιπόν το ραντεβού σας σας αφήνει παγερά αδιάφορη, και άρα λογική και ψύχραιμη, προτάξτε όλα τα απομεινάρια του εγωισμού και της έπαρσης που έχετε... παρακαταθήκη και ζείστε απλά το όνειρο! Μιλήστε για τη δουλειά σας, την κοινωνική σας ζωή και για το πόσα έχετε καταφέρει, και αν λάβετε θαυμασμό, πείτε απλά: Εντάξει δεν είμαι και πυρηνικός φυσικός! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας περάσει από ψωνάρα μέχρι τεράστιο νούμερο και τρελή, αλλά όπως είπαμε και προηγουμένως: ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!

4. Εκτιμάτε το παρελθόν:

Καταλαβαίνουμε ότι σε μία σχέση κάποια στιγμή έρχεται το τέλμα και η ρουτίνα, οπότε μοιραία το πράγμα οδηγείται στο χωρισμό, αλλά είναι και κάποιες φορές, αρκετές μάλιστα, που τίποτα δεν έχει τελειώσει πραγματικά! Το ρητό, για την ακρίβεια άσμα, ο έρωτας με έρωτα περνάει, εκτός του ότι είναι πέρα για πέρα σωστό, αποδεικνύεται και στην πράξη! Δεν είναι τυχαίο, που κάθε φορά που βγαίνουμε από μία μεγάλη σχέση, το πρώτο πράγμα που θέτουμε σε εφαρμογή είναι οι... ερωτικές μας κεραίες! Υπάρχουν περιπτώσεις που όντως το κάνουμε επειδή έχουμε μπουχτίσει, αλλά τις περισσότερες φορές είναι απλά μία αντίδραση. Ποιος βοηθάει να το συνειδητοποιήσουμε; Μα φυσικά ένα αποτυχημένο ραντεβού! Θα περάσετε τόσο χάλια, που έπειτα από αυτό θα εκτιμήσετε ακόμα και το... ροχαλητό του πρώην σας!

5. Όλα θέλουν... εξάσκηση:

Θυμάστε το παραμύθι με την πριγκίπισσα που φίλησε το βάτραχο και έγινε πρίγκιπας; Όσο παρωχημένο κι αν αυτό σας ακούγεται, πρέπει να φιλήσετε, ή έστω να γνωρίσετε πολλούς άσχετους στη ζωή σας για να καταλήξετε στον ένα και μοναδικό! Τα ραντεβού είναι μία άριστη εξάσκηση! Σκεφτείτε την πρώτη σας συνέντευξη για δουλειά, και την τελευταία και σε ποια ήσασταν καλύτερη και πιο άνετη. Έτσι ακριβώς είναι και τα ραντεβού. Όσα περισσότερα βγεις τόσα περισσότερα μαθαίνεις! Αν δεν φας τα μούτρα σου δεν πρόκειται να μάθεις οπότε καλύτερα να κάνεις τα λάθη όσο είναι ακόμα καιρός και έχεις τη διάθεση και το χρόνο, ώστε από ένα σημείο κα μετά, κατασταλλαγμένη πια, να προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό.

πηγή: queen.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share