Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επ' αυτοφώρω σύλληψη διαρρήκτη μαγαζιού - Εξιχνιάστηκαν 14 κλοπές

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία

8 Οκτωβρίου 2020 12:05
Επ' αυτοφώρω σύλληψη διαρρήκτη μαγαζιού - Εξιχνιάστηκαν 14 κλοπές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθη επ' αυτοφόρω ένας 44χρονος Έλληνας για διάρρηξη καταστήματος στην περιοχή της Καλαμαριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, γεγονός που οδήγησε στην εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων κλοπών από τον ίδιο δράστη. Σημειώνεται ότι πρόσφατα πραγματοποιήθηκε άλλη μία διάρρηξη και αυτή την φορά στην Αττική όπου διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της γνωστής μετεωρολόγου Χριστίνας Σούζη με αποτέλεσμα να το έχουν κάνει άνω κάτω.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου τα ξημερώματα ο 44χρονος εντοπίσθηκε εντός επιχείρησης την οποία είχε διαρρήξει, χωρίς ωστόσο να προλάβει να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό της, καθώς συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Καλαμαριάς.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 44χρονος από τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους προέβη συνολικά σε 14 διαρρήξεις καταστημάτων στην ίδια περιοχή, εκ των οποίων οι 9 λίγο πριν τη σύλληψη του, απ' όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συνελήφθη παρουσιάστρια: Χτύπησε 32χρονο άνδρα στο κεφάλι με μπουκάλι

Με την κατηγορία της βίαιης επίθεσης συνελήφθη η παρουσιάστρια ειδήσεων στο συνδρομητικό WIS-TV, Κάμι Ρέσλερ. Η 28χρονη παρουσιάστρια φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι έναν άνδρα με τον οποίο διαφώνησαν για τα πολιτικά, αφήνοντάς με τραύματα και αμυχές. Ενώ, σοκ έχει προκαλέσει στον παγκόσμιο χώρο της showbiz η είδηση της αυτοκτονίας πασίγνωστης 40χρονης παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Κάμι συνελήφθη στη Νότια Ντακότα την Κυριακή μετά από έναν καυγά με έναν 32χρονο που πήρε άσχημη τροπή. Η παρουσιάστρια συνελήφθη ενώ το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αντιμετωπίστηκαν τα τραύματά του.

Δεν έχει γίνει σαφές αν η Ρέσλερ γνωριζόταν προσωπικά με το θύμα. «Μάρτυρες μας είπαν ότι οι δυο τους άρχισαν να διαφωνούν. Δεν είχαν κάποια σχέση. Το θύμα είπε ότι διαφώνησαν για τα πολιτικά» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share