Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο

Συναγερμός

8 Οκτωβρίου 2020 09:52
Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγνωστος τηλεφώνησε προειδοποιώντας για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στο Εφετείο στη Λουκάρεως. Ο άγνωστος δεν ανέφερε πού ακριβώς έχει τοποθετηθεί ο μηχανισμός, ούτε έδωσε κάποιο χρονικό περιθώριο. Το τηλεφώνημα έγινε στις 08:48 στα γραφεία του zougla.gr

Ενώ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα σύμφωνα με την Αστυνομία, στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών, λόγω της δίκης της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες.

«Είναι μια ιστορική νίκη - Ο Παύλος άντεξε εκείνα τα τέσσερα λεπτά...» - Νέες δηλώσεις από την Μάγδα Φύσσα (Video)

Σε δηλώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών προχώρησε αργά το βράδυ της Τετάρτης (07/10), η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα.

Η Μάγδα Φύσσα, παραχώρησε σύντομες δηλώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, γύρω στις 11:30 το βράδυ σχετικά με τη δικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Φύσσα, αναφερόμενη στην ενοχή των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης αλλά και την ενοχή του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του γιου της υπογράμμισε: «αυτό περιμέναμε αυτό ήταν το ζητούμενο, είναι μια ιστορική νίκη».

Η κ. Φύσσα υποστήριξε πως πρόκειται για νίκη της Δημοκρατίας την οποία «χρωστάμε στον Παύλο και την πολιτική αγωγή που αγωνίστηκε τόσο πολύ όλο αυτό τον καιρό, γιατί έδωσε μεγάλο αγώνα. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Όπως είπε, αύριο περιμένουμε τις ποινές κι όλα τα υπόλοιπα, εκφράζοντας την ελπίδα να είναι και η αυριανή ημέρα σαν τη σημερινή.

«Το οφείλουμε στον Παύλο. Για το αίμα και τη ζωή του που έχασε. Τα τέσσερα λεπτά του Παύλου ήταν πολύ σημαντικά για να μπορέσουν να τους συλλάβουν. Αύριο θα τα ξαναπούμε. Εδώ θα είμαστε» κατέληξε η Μάγδα Φύσσα.

Σημειώνεται πως το δικαστήριο διέκοψε στις 23.20 το βράδυ της Τετάρτης μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των δικηγόρων των κατηγορουμένων σχετικά με τα ελαφρυντικά και θα συνεχίσει την Πέμπτη στις 12.30 το μεσημέρι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share