Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Μιχαλολιάκου

Τι έγραψε στο Twitter;

7 Οκτωβρίου 2020 17:08
Δίκη Χρυσής Αυγής: Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Μιχαλολιάκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην πρώτη του αντίδραση, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, με τον Νίκο Μιχαλολιάκο να μιλά για τις φήμες περί απόπειρας αυτοκτονίας.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ιστορικής απόφασης ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται αμετανόητος και στην πρώτη του αντίδραση μέσω twitter σημειώνει ότι «η καταδίκη όλων των βουλευτών αποδεικνύει ότι η δίωξη μας ήταν ιδεολογική και πολιτική» και προσθέτει τα εξής: «Κρίμα! Γιατί στην δικη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζομαστε για τις Ιδέες μας».

«Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία … Απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα Δίκαια μου. Η καταδίκη ΟΛΩΝ των βουλευτών αποδεικνύει ότι η Δίωξη μας ήταν Ιδεολογική και πολιτική. Κρίμα! Γιατί στην δικη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζομαστε για τις Ιδέες μας», ανέφερε αναλυτικά ο ίδιος.

Γιάννης Λαγός: "Χαίρομαι που σας πολεμώ - Δεν κάνω πίσω με τίποτα"

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Εφετείου ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και νυν ανεξάρτητος βουλευτής, Γιάννης Λαγός, που έχει κριθεί ένοχος για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης (μαζί με Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη και άλλους) μέσα από μία ανάρτηση του στα social media.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Γιάννης Λαγός επιτέθηκε στην ελληνική Δικαιοσύνη για την ιστορική απόφασή της. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο Γιάννης Λαγός έγραψε: «Αυτή είναι η ελληνική Δικαιοσύνη. τσιράκι και δουλικό σκυλάκι του συστήματος. Χαίρομαι που σας πολεμώ. Ούτε θα κάνω πίσω σε τίποτα. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Συνεχίζω πιο αποφασισμένος».

"Όσοι σωπαίνουν είναι ασυμπτωματικοί φασίστες": Χαμός στο Twitter με την "διάλυση" της Χρυσής Αυγής!

Εγκληματική οργάνωση έκρινε τη Χρυσή Αυγή το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε μια ιστορική απόφαση που ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος, Νίκος Παπάς και Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Όπως ήταν λογικό στο Twitter επικράτησε πανικός για την απόφαση με το Athensmagazine.gr να συγκεντρώνει τα κορυφαία σχόλια και να σας τα παρουσιάζει παρακάτω:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share