Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ιστορικό βίντεο: Οι πανηγυρισμοί του κοινού για την απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια;

7 Οκτωβρίου 2020 14:00
Ιστορικό βίντεο: Οι πανηγυρισμοί του κοινού για την απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα ιστορικό βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα σχετικά με την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, που ανακηρύχθηκε σε εγκληματική οργάνωση, και αυτό δείχνει το κοινό να πανηγυρίζει για την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Με την ανακοίνωση της απόφασης για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματική οργάνωση» και επτά μελών της για τη διεύθυνσή και τον συντονισμό των δολοφονικών της ενεργειών, οι 20.000 περίπου που κατέκλυσαν τη Λ. Αλεξάνδρας και τους δρόμους γύρω από το Εφετείο ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Από τα μεγάφωνα ακούγεται η ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το οποίο έκρινε ένοχους επτά κατηγορούμενους για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, όπως επίσης και τον Γ. Ρουπακιά για τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά και τους κατηγορούμενους για την επίθεση κατά των Αιγυπτίων ψαράδων: «Την προσοχή σας. Επόμενη ανακοίνωση του Τριμελούς Εφετείου. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση», ακούστηκε για να ακολουθήσουν ζητωκραυγές και συνθήματα.

Παράλληλα, στο ίδιο βίντεο φαίνεται πιθανώς και πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια, που ακολούθησαν την απόφαση του δικαστηρίου. Σε αυτό, υπό τη γωνία που δίδεται, η Αστυνομία μοιάζει να πετά αύρα από την υδροφόρα της, χωρίς να έχει προκληθεί από κάποιον. Την ίδια ώρα, βέβαια, δεν είναι απόλυτα κατατοπιστικό το τι συμβαίνει στο δρόμο, καθώς η λήψη είναι από αρκετά μεγάλο ύψος.

Σε κάθε περίπτωση, τα επεισόδια που ακολούθησαν, δεν τίμησαν με τον δέοντα τρόπο από τους συμμετέχοντες την ετυμηγορία.

Ανατριχίλα. Η στιγμή της ανακοίνωσης της απόφασης του δικαστηρίου περί εγκληματικής οργάνωσης. Ακολούθησε η καταστολή του συστήματος, που μας θύμισε και πάλι ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Βίντεο για το News 24/7: Manos Fragkioudakis

Posted by Chris Demetis on Wednesday, October 7, 2020

«Η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται και ημέρα της υποκρισίας»: Νέο χτύπημα από τον Βασίλη Τσιάρτα σχετικά με την καταδίκη της ΧΑ!

Ένα ακόμα ποστάρισμα πολιτικού περιεχομένου που αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις έκανε ο Βασίλης Τσιάρτας.

Μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και τις πανηγυρικές εκδηλώσεις που υπήρξαν για την απόφαση του δικαστηρίου, ο παλαίμαχος άσος έγραψε συγκεκριμένα στο twitter:

«Η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται και ημέρα της υποκρισίας».

Σε νεότερη ανάρτησή του, δε, έπειτα από τις πρώτες αντιδράσεις που υπήρξαν από followers, ανέφερε:

«Ουδέποτε είχα, έχω ή θα έχω σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Η ανάρτηση αφορά τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Για να τελειώνουμε με τις ταμπέλες».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share