Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται και ημέρα της υποκρισίας»: Νέο χτύπημα από τον Βασίλη Τσιάρτα σχετικά με την καταδίκη της ΧΑ!

Μια ανάρτηση που θα συζητηθεί!

7 Οκτωβρίου 2020 13:15
«Η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται και ημέρα της υποκρισίας»: Νέο χτύπημα από τον Βασίλη Τσιάρτα σχετικά με την καταδίκη της ΧΑ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ακόμα ποστάρισμα πολιτικού περιεχομένου που αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις έκανε ο Βασίλης Τσιάρτας.

Μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και τις πανηγυρικές εκδηλώσεις που υπήρξαν για την απόφαση του δικαστηρίου, ο παλαίμαχος άσος έγραψε συγκεκριμένα στο twitter:

«Η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται και ημέρα της υποκρισίας».

Σε νεότερη ανάρτησή του, δε, έπειτα από τις πρώτες αντιδράσεις που υπήρξαν από followers, ανέφερε:

«Ουδέποτε είχα, έχω ή θα έχω σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Η ανάρτηση αφορά τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Για να τελειώνουμε με τις ταμπέλες».

«Μπορείτε να το βουλώσετε και να πάτε να γ@μ@πλυθείτε;» - Ξέσπασμα του Βασίλη Τσιάρτα για τον κορωνοϊό (photo)

Τοποθέτηση για την πανδημία του κορωνοϊού έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προκαλώντας αντιδράσεις. Ενώ, την ωμή αλήθεια της πραγματικότητας από τον κορωνοϊό περιέγραψε ο Έλληνας γιατρός από το νοσοκομείο του Μπέργκαμο, Γιώργος Γιούργος λέγοντας ότι: «Είναι πόλεμος - Aποφασίζουμε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει - Αν δεν λάβετε μέτρα...»

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Μέχρι να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και να μπούμε πάλι με ασφάλεια σε κανονικούς ρυθμούς μπορείτε εσείς οι Κομμουνιστές, Ζαίοι και παπαγαλάκια να το βουλώσετε και να πάτε να γ…ωπλυθείτε επιτέλους; Και ενοχλείτε και δεν προσφέρετε τίποτα απολύτως. Νισάφι πια. Κρατήστε και τα ρέστα απ’ το δεύτερο…».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share