Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δίκη Χρυσής Αυγής: Έφτασε αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας στο Εφετείο Αθηνών

Σε λίγο η απόφαση

7 Οκτωβρίου 2020 11:14
Δίκη Χρυσής Αυγής: Έφτασε αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας στο Εφετείο Αθηνών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν τις 10 το πρωί έφτασε στο Εφετείο Αθηνών αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας, για την απόφαση του δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή, και συγκεκριμένα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος, Γιάννης Μπρατάκος, ο Εκπρόσωπος Τύπου, Τάσος Γαϊτάνης και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης.

Λίγο πριν την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου δήλωσε:

"Η Νέα Δημοκρατία έφραξε τον δρόμο στους νοσταλγούς του φασισμού και τους ρατσιστές. Βρέθηκε πάντοτε και παντού απέναντί τους και στην Κοινωνία και στη Βουλή. Ακύρωσε τα σχέδιά τους και τους έθεσε στο περιθώριο. Εκεί που πραγματικά ανήκουν. Ανέδειξε την εγκληματική τους δράση. Αυτή που σήμερα αξιολογείται ποινικά από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Ο πόλεμος κατά του μίσους και της βίας είναι διαρκής".

Υπενθυμίζεται ότι πληθαίνουν οι συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών όπου και περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αυτή είναι η μαγκιά τους - Απόντες Μιχαλολιάκος και… βασικοί ακόλουθοι

Αυτή φαίνεται πως είναι η… μαγκιά της Χρυσής Αυγής, αφού στην πολύκροτη δίκη του ναζιστικού μορφώματος ο αρχηγός, Νίκος Μιχαλολιάκος, και οι βασικοί του ακόλουθοι δε θα είναι παρόντες.

Στις 11 η ώρα η έδρα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις, ξεκινώντας από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και καταλήγοντας μετά από τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν στο αν υπάρχει εγκληματική οργάνωση, με την απόφαση να ανακοινώνεται με συγκεκριμένο τρόπο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ και η Ιωάννα Μάνδρου ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν θα δώσει το παρών στο εφετείο. Κάτι που μέχρι στιγμής φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Ούτε ο αρχηγός της Χρυσης Αυγής, ούτε τα πρώην πρωτοπαλίκαρά του θα είναι εκεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share