Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΑΑΔΕ: "Λουκέτο" σε αθλητικό πολυχώρο στα Χανιά

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν σωρεία φορολογικών παραβάσεων

6 Οκτωβρίου 2020 11:47
ΑΑΔΕ:

Ελεγκτές της ΑΑΔΕ στα Χανιά σφράγισαν μεγάλο αθλητικό κέντρο για φορολογικές παραβάσεις. Ειδικότερα κατά τους ελέγχους που διεξήγαγαν κλιμάκια της Α.Α.Δ.Ε., τις προηγούμενες ημέρες, επιβλήθηκαν στην επιχείρηση των Χανίων οι κυρώσεις του νόμου που προβλέπει την άμεση αναστολή λειτουργίας επαγγελματικών εγκαταστάσεων για 48 ώρες.

Η επιχείρηση λειτουργούσε ως Αθλητικό Κέντρο, (Γυμναστήριο / Κέντρο σωματικής ευεξίας) με Τμήματα Ρυθμικής, κολύμβησης, ποδοσφαίρου, κλασικού μπαλέτου, Υδατοσφαίρισης, μοντέρνου & σύγχρονου Χορού, Hip-Hop, Funky, Tzaz, πολεμικών τεχνών, τένις, Aqua Aerobic, με προγράμματα γυμναστικής & training και ολοήμερη απασχόληση παιδιών, ενώ είχε δηλωθεί ως αθλητικός σύλλογος.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν σωρεία φορολογικών παραβάσεων και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα από τον νόμο μέτρα. Η συγκεκριμένα επιχείρηση δραστηριοποιείται σε περιαστική περιοχή των Χανίων. Υπάλληλοι της Α.Α.Δ.Ε. σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησαν στην προβλεπόμενη από το νόμο σφράγιση της συγκεκριμένης επιχείρησης για 48 ώρες.

Εφαρμόζοντας τις εντολές του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε., για το έτος 2020, βρίσκονται καθημερινά κλιμάκια προληπτικού ελέγχου σε υπηρεσία, για την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας. Πριν λίγες μέρες η ΑΑΔΕ είχε εντοπίσει ένα "πάρτι" φοροδιαφυγής στο χώρο της ενοικίασης δωματίων.

Κορωνοϊός: Συναγερμός με αλλοδαπούς που το «έσκασαν» από ξενοδοχείο καραντίνας

Συναγερμός σήμανε εξαιτίας της απόδρασης αλλοδαπών από ξενοδοχείο καραντίνας στα Χανιά, με τους ίδιους να βρίσκονται εκεί, φυσικά, λόγω κορωνοϊού.

Μέχρι τώρα σύμφωνα με το ekriti οι πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό των ατόμων που διέφυγαν είναι απροσδιόριστος ενώ για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι από αυτούς είναι θετικοί και ποιοι όχι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα άτομα διέφυγαν με αυτοκίνητο και αναζητούνται στα Χανιά και τις γύρω περιοχές.

Όσον αφορά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη τα νέα ήταν ευχάριστα σήμερα καθώς ανακοινώθηκε μόλις ένα περιστατικό στο Ηράκλειο. Συνολικά στην χώρα καταγράφηκαν 416 νέα κρούσματα και 5 νεκροί.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αναφέρει: Σήμερα ανακοινώνουμε 416 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 55 συνδέονται με γνωστές συρροές και 59 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 18123, εκ των οποίων το 56.1% άνδρες.

2898 (16.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 7479 (41.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share