Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Καιρικό κοκτέιλ με..." - Προειδοποιεί ο Γιάννης Καλλιάνος

Αναλυτική πρόγνωση!

6 Οκτωβρίου 2020 00:28

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega εμφανίστηκε ο έμπειρος μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος για την καθιερωμένη πρόγνωση του καιρού κάνοντας λόγο για κοκτέιλ καιρικών συνθηκών. Ωστόσο, λόγο για αφρικανική σκόνη και υγρασία έκανε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, δείτε εδώ την πρόγνωση του μετεωρολόγου.

Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πυκνές, βροχές, τοπικές καταιγίδες, αφρικανική σκόνη αλλά και ζέστη είναι το καιρικό κοκτέιλ που αναμένεται για την Τρίτη με τον υδράργυρο να φτάνει έως και τους 34 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού:

"Συνεχίζεται το καλοκαιράκι στην Ελλάδα" - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός για την καθιερωμένη πρόγνωση του καιρού κάνοντας λόγο για.... υγρασία αλλά και να συνεχίζεται η ζέστη και για σήμερα. Το ίδιο είχε αναφέρει και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης λέγοντας για ζέστη, αφρικανική ζέστη αλλά και αρκετή υγρασία.

Συνέχισε λέγοντας ότι θα υπάρχουν νοτιάδες στο Ιόνιο 5-6 και στο Αιγαίο 4-5. Ο υδράργυρος έφτασε στους 35-36 βαθμούς και αναμένεται να πέσει στους 32 στη Βόρεια Ελλάδα, 35 στα κεντρικά και 34 στα νησιά.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

"Παραμένει η δυσφορία αλλά από Τετάρτη..." - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός για την καθιερωμένη πρόγνωση του καιρού κάνοντας λόγο για επιμονή της υγρασίας με τη θερμοκρασία να συνεχίζει να σημειώνει υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή. Ενώ πρόγνωση για ασφυξία και λάσπη έκανε ο Σάκης Αρναούτουγλου, δείτε εδώ ποιες περιοχές θα επηρεαστούν.

Πρωινές και βραδινές ομίχλες αναμένονται για μία ακόμη ημέρα όπως και αραιές νεφώσεις. Ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει έως και τους 36 βαθμούς και τους ανέμους να πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί 3 έως 5 και τοπικά έως και 7 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share