Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Μάκης Πιτσάς

Θρήνος...

5 Οκτωβρίου 2020 18:07
Πέθανε ο Μάκης Πιτσάς
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο Κοσμάς (Μάκης) Πιτσάς από την Κοιλάδα, ο οποίος είχε ασχοληθεί για περισσότερα από 40 χρόνια με τα κοινά τόσο στο χωριό του όσο και στο Δήμο Κρανιδίου (όπου είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος) και ολόκληρη την Ερμιονίδα. Επίσης, έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Λάζαρος Γαϊτάνης.

Για το θάνατο του Μάκη Πιτσά, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος ανέφερε τα ακόλουθα:

“Δυστυχώς, σήμερα έφυγε από την ζωή ένας καλός φίλος, αλλά και “ΔΥΝΑΤΟΣ” συνεργάτης επί σειρά ετών.

Ο Μάκης Πιτσάς υπηρέτησε τον τόπο μας και τους πολίτες του, υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αγωνιζόμενος πάντα για το καλύτερο της Κοιλάδας και της Ερμιονίδας. Για περισσότερο από 40 χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινά και έδωσε μεγάλες μάχες για τους δημότες και την Ερμιονίδα.

Αποχαιρετούμε έναν μεγάλο αγωνιστή της ζωής, έναν πραγματικά δυνατό άνθρωπο, που παρά τις δυσκολίες που του επιφύλαξε η ζωή του, στάθηκε όρθιος και αγωνίστηκε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Εύχομαι στα παιδιά του και τα εγγόνια του, να έχουν την ευχή του και να ακολουθήσουν πιστά την πορεία του πατέρα τους.

Ας είναι ελαφρύ το Κοιλαδιώτικο χώμα που θα τον σκεπάσει για να αναπαυθεί ήρεμα κοντά στην αγαπημένη του γυναίκα και τα δύο του παλικάρια που χάθηκαν πρόωρα. Καλή Ανάπαυση.”

Πέθανε η ηθοποιός Άλκηστις Παυλίδου

«Έφυγε» από τη ζωή, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, η γνωστή και δημοφιλής ηθοποιός Άλκηστις Παυλίδου. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά την αυτοκτονία πασίγνωστης ηθοποιού.

Η ηθοποιός Άλκηστις Παυλίδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε ο ηθοποιός Κωστάκης Κωνσταντίνου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Η γνωστή ηθοποιός «έφυγε » μάλιστα την ίδια ημέρα που γεννήθηκε, καθώς σήμερα θα γιόρταζε τα 74α γενέθλιά της.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και σε ολόκληρη την Κύπρο, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητή ηθοποιός.

Οι δυο της κόρες Χριστίνα και Κίνθυα την αποχαιρέτησαν με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media τους και δέχτηκαν εκατοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα.

Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα.... Μ αυτό το χαμόγελο... Χαρούμενη, αισιόδοξη, δοτική, αγαπησιαρα, ψυχαρα.... Ότι κ να γράψω είναι λίγο για σένα ΜΑΝΟΥΛΑ μου... Ψυχή μου εσύ.... Σ ευχαριστώ.... Για όλα.....

Posted by Kynthia Pavlidou on Sunday, October 4, 2020

Η Κίνθυα Παυλίδου έκανε την επίσημη ενημέρωση για την κηδεία της Άλκηστις Παυλίδου γράφοντας:
«Η κηδεία της πολυαγαπημενης μας μανουλας θα γίνει αύριο Τρίτη 6/10 στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης στις 15.00. Λογω των περιοριστικων μέτρων δεν θα δεχτούμε συλλυπητήρια. Σας ευχαριστώ θερμά για την αγαπη σας και τις όμορφες σας ευχές για την ψυχούλα της μανουλας μας!».

Η Άλκηστις Παυλίδου με μια ματιά

Η Άλκηστις Παυλίδου γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 5 Οκτωβρίου 1946. Από παιδί σε ηλικία μόλις έντεκα χρόνων λάμβανε μέρος σε παιδικά προγράμματα του ΡΙΚ στο ραδιόφωνο και μετά στη τηλεόραση. Η Άλκηστις Παυλίδου ήταν παντρεμένη και είχε την Χριστίνα τριών ετών, όταν παράτησε τα πάντα για να πάει να σπουδάσει ηθοποιός.

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Τελειώνοντας τις θεατρικές τις σπουδές το 1976 επιστρέφει στη Κύπρο.

Ξεκίνησε από το ΡΙΚ από τη τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Στο ΘΟΚ μπήκε το 1977 όπου συνεργάστηκε σαν τακτική ηθοποιός μέχρι το 2002.

Στο ΘΟΚ της δόθηκε η ευκαιρία να παίξει σημαντικούς ρόλους σε παραστάσεις στη Κύπρο και το εξωτερικό όπως: «Ικέτιδες», «Τρωάδες», «Οθέλλος» και άλλα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share