Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Σούζη

Το άτυχο περιστατικό της γνωστής μετεωρολόγου

5 Οκτωβρίου 2020 13:06
Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Σούζη

Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Σούζη η οποία έχει υποστεί μεγάλο σοκ διότι όταν μπήκε μέσα στο σπίτι της διαπίστωσε ότι έχει πέσει θύμα ληστείας. Μάλιστα οι διαρρήκτες είχαν κάνει την οικεία της άνω κάτω. Η Χριστίνα Σούζη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το "Πρωινό" και τη Φαίη Σκορδά ανέφερε μεταξύ άλλων για τη διάρρηξη στο σπίτι της και τι αντίκρυσε με τον σύζυγο της όταν γύρισαν στο σπίτι τους στο Παγκράτι μετά από διήμερο.

«Βρήκα στο σπίτι ανοιχτό, η πόρτα ξεκλείδωτη αλλά κλειστή, αναμμένα τα φώτα, ανοιχτά τα παράθυρα, πεταμένα τα ρούχα μου έξω όλα. Τι να σας πω; Το σοκ ήταν μεγάλο, δεν το έχω ξαναπάθει αυτό το πράγμα. Ευτυχώς πήραν μόνο 120 ευρώ. Δεν είχα περισσότερα χρήματα, ούτε κοσμήματα… Κάθισα όλη νύχτα και καθάριζα. Καταλαβαίνετε, εν μέσω κορωνοϊού να έχει μπει κάποιος στο σπίτι σου που δεν ξέρεις ποιος είναι… Είναι τραγικό όλο αυτό. Όλη νύχτα καθάριζα, τακτοποίησα και σήμερα ήμουν πρωί στη δουλειά, αλλά το σοκ ακόμα παραμένει. Ήταν μόνο το δικό μας σπίτι που άνοιξαν στην πολυκατοικία».

Και πρόσθεσε: «Αισθάνεσαι σαν να σε έχουν βιάσει. Τα έχασα, δεν ξέρω πώς συμπεριφέρθηκα έτσι. Ούρλιαζα, φώναζα, η φίλη μου έπαθε σοκ». Ενώ πριν λίγες μέρες είχε πραγματοποιηθεί μία μεγάλη διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη σε σπίτι επιχειρηματία, με τους εισβολείς να έχουν λεία πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Δείτε το βίντεο με όσα είχε να πει η Χριστίνα Σούζη:

Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της Εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη

Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της Εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη , ενώ λίγο καιρό πριν άγνωστοι είχα επιτεθεί σε σπίτι Εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη.

Η Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς λείπει σε διακοπές και ενημερώθηκε για τη διάρρηξη. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι δεν έχουν κλαπεί κάποιες συσκευές, ενώ μένει να φανεί όταν επιστρέψει αν λείπουν φάκελοι από το αρχείο της εντός οικίας. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, το γραφείο της είναι ανάστατο και τα χαρτιά από τους φακέλλους της πεταμένα σε όλον τον χώρο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share