Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άσχημη κατάληξη για τον 40χρονο ορειβάτη στον Όλυμπο - Σε εξέλιξη η μεταφορά του άνδρα

Άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής

5 Οκτωβρίου 2020 10:48
Άσχημη κατάληξη για τον 40χρονο ορειβάτη στον Όλυμπο - Σε εξέλιξη η μεταφορά του άνδρα

Ο 40χρονος ορειβάτης στον Όλυμπο εντοπίστηκε νεκρός από την Πυροσβεστική. Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα, στις 17:45 η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε μέσω του 112 για άνδρα, που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή Λούκι Ολύμπου.

Σημειώνεται ότι άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής. Παράλληλα αυτή την ώρα ο άνδρας έχει εντοπιστεί και είναι σε εξέλιξη επιχείρηση μεταφοράς του. Το έργο των Πυροσβεστών δυσχεραίνουν τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και το σημείο το οποίο είναι δύσβατο. Σύμφωνα με το thestival.gr επί τόπου επιχειρούν 16 πυροσβέστες από τη 2η και 8η Ε.Μ.Α.Κ.

Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική είχε ξεκινήσει άμεσα την επιχείρηση από την ώρα που έλαβε το τηλεφώνημα χθες, Κυριακή 4 Οκτωβρίου, σχετικά με τον άνδρα που δεν είχε τις αισθήσεις του.

Κακοκαιρία "Ιανός": Καρέ καρέ η διάσωση ενός ηλικιωμένου στα Φάρσαλα

Ανελέητα "σφυροκοπά" η κακοκαιρία σε Λαμία, Καρδίτσα και Φάρσαλα με αποτέλεσμα οι υλικές ζημιές να είναι αμέτρητες αλλά και δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Μια ακόμη συγκλονιστική διάσωση έκαναν οι άνδρες της ΕΜΑΚ στο Σταυρό Φαρσάλων το πρωί του Σαββάτου.

Αυτή τη φορά, οι άνδρες της ΕΜΑΚ, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό του μέσα σε μια τεράστια λίμνη νερού.

Ο ηλικιωμένος είχε εγκλωβιστεί στο σημείο λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που έχουν πλήξει την ευρύτερη περιοχή από χθες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share