Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ντόναλντ Τραμπ: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν - Εξιτήριο για τον Αμερικανό Πρόεδρο στις...

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

4 Οκτωβρίου 2020 20:18
Ντόναλντ Τραμπ: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν  - Εξιτήριο για τον Αμερικανό Πρόεδρο στις...

Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε η ιατρική ομάδα του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος νοσηλεύεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο προσβεβλημένος από κορωνοϊό. Ο Ντόλαντ Τράμπ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ενημέρωσε τους πάντες για την κατάσταση της υγείας του, δείτε εδώ το μήνυμά του.

Η ιατρική ομάδα του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να βελτιώνεται και ότι θα μπορέσει να εξέλθει του νοσοκομείου ήδη από την Δευτέρα (05/10).

Ο Τραμπ παραμένει απύρετος από το πρωί της Παρασκευής, οι ζωτικοί του δείκτες είναι καλοί και ηπατική και η νεφρική λειτουργία κανονικές, ενώ έλαβε και δεύτερη δόση της αγωγής με Remdesivir.

Το μήνυμα Τραμπ από το νοσοκομείο

Μήνυμα προς τους Αμερικανούς πολίτες από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται απηύθυνε νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσω του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του, Τζέισον Μίλερ.

«Μίλησα με τον πρόεδρο χθες το απόγευμα, για περίπου μισή ώρα, και έχει υψηλό ηθικό», είπε ο Μίλερ και πρόσθεσε: «Μάλιστα, ο πρόεδρος μού είπε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι θα νικήσει τον κορωνοϊό, ότι ως έθνος θα νικήσουμε τον κορωνοϊό, και ότι η εκστρατεία μας θα νικήσει τον κορωνοϊό. Και μου είπε ότι μόλις βγει από το νοσοκομείο, θα τεθεί ξανά επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας», συμπλήρωσε ο Μίλερ.

«Τον άκουσα αρκετά ζωηρό, αλλά μου είπε και κάτι ακόμα το οποίο θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό», είπε επίσης ο Μίλερ, και εξήγησε: «Και αυτό που είπε ο πρόεδρος ήταν να είμαστε προσεκτικοί, θυμίζοντας στους συμπολίτες μας να πλένουν τα χέρια τους, να χρησιμοποιούν αντισηπτικό, αλλά και να βεβαιώνονται ότι εάν δεν μπορούν να τηρούν τις αποστάσεις, να φορούν μάσκα. Και θεωρώ ότι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό μήνυμα προς όλους τους πολίτες της χώρας».

Η ασθένεια του Τραμπ έχει ανατρέψει την προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου και έχει στρέψει τον προβολέα στη διαχείριση της πανδημίας από τον πρόεδρο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share