Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο που κόβει την ανάσα από τροχαίο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Έζησε από θαύμα

4 Οκτωβρίου 2020 15:27
Βίντεο που κόβει την ανάσα από τροχαίο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στα γνωστά Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βάρκιζας, με την παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου να μετατρέπεται, για μια ακόμη φορά, σε... πίστα αγώνων για έναν ανεγκέφαλο οδηγό. Ωστόσο, ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε εχθές στη Ρόδο όταν ένας 43χρονος πήγε να βοηθήσει σε ένα τροχαίο και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο, ο οδηγός ενός ασημί Fiat Punto, με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη, μπαίνει στο «πέταλο» με μεγάλη ταχύτητα, αδιαφορώντας πλήρως για τους διερχόμενους οδηγούς και αναβάτες από το αντίθετο ρεύμα.

Έχοντας προφανώς υπερεκτιμήσει τις οδηγικές του ικανότητες, βρίσκεται ακριβώς σε αυτό το αντίθετο ρεύμα, την ώρα που διέρχεται ένα Ford Fiesta. Η μετωπική φαντάζει αναπόφευκτη και η εικόνα κόβει την ανάσα. Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, τα δύο αυτοκίνητα τρακάρουν πλαγιομετωπικά. Από τον εξοστρακισμό, το Fiat χτυπά και μία διερχόμενη μηχανή, με δύο αναβάτες, και καταλήγει στο πεζοδρόμιο.

Όλα αυτά, μπροστά στα μάτια δεκάδων νέων, που συνωστίζονται στα Λιμανάκια κάθε νύχτα, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό, για να δουν «θερμόαιμους» οδηγούς να κάνουν... μαγκιές στην άσφαλτο, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Ευτυχώς, σαν από θαύμα, δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μόνο ο οδηγός της μοτοσικλέτας έφερε κάποιες αμυχές.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 60χρονος οδηγός

Τραγικό τέλος βρήκε 60χρονος, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, στο ρεύμα προς Χαλκιδική.

Το όχημα που οδηγούσε ο 60χρονος συγκρούστηκε με όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Εκτός από αυτό το τραγικό τροχαίο, τη ζωή του έχασε και ένας 21χρονος μοτοσυκλετιστής.

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Νεκρή 34χρονη μετά από τροχαίο

Θύμα τροχαίου δυστυχήματος έπεσε σήμερα τα ξημερώματα μία 34χρονη οδηγός αυτοκινήτου, στην περιοχή Κάτω Πιτσά, του δήμου Ξυλοκάστρου, στην Κορινθία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε η 34χρονη προσέκρουσε, για άγνωστη ακόμα αιτία, σε ξύλινη πέργκολα, στο ύψος του 43ου χιλιομέτρου της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών, και στην συνέχεια κατέληξε στη θάλασσα.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν την οδηγό χωρίς τις αισθήσεις της. Στην συνέχεια η 34χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Εκτός όμως, από αυτή την τραγική είδηση, δείτε εδώ μια δημοσιογράφο η οποία αυτοπυρπολήθηκε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share