Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέο μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ - "Θρίλερ" με την υγεία του

Τι συμβαίνει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ;

4 Οκτωβρίου 2020 09:04
Νέο μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ -

Θρίλερ με την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βρίσκεται σε νοσοκομείο, αφότου διαπιστώθηκε ότι νοσεί από κορωνοϊό. Ποιες είναι οι εξελίξεις;

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διακομίστηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο αφού παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού, διαβεβαίωσε σε βίντεο στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου πως αισθάνεται πολύ καλύτερα και υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει σύντομα στην Ουάσινγκτον.

"Όταν ήρθα εδώ, δεν ήμουν πολύ καλά", παραδέχθηκε ο αρχηγός του ισχυρότερου κράτους του κόσμου, ο οποίος εισήχθη σε ειδική πτέρυγα του στρατιωτικού νοσοκομείου Ουόλτερ Ριντ, στη Βηθέσδα (Μέριλαντ), όχι μακριά από την αμερικανική πρωτεύουσα.

"Αρχίζω να αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα, δουλεύουμε σκληρά ώστε να αναρρώσω πλήρως. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψω, αδημονώ να τελειώσω την (προεκλογική) εκστρατεία όπως την άρχισα", είπε, διότι "είναι ακόμη ανάγκη να ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της", όπως πρόσθεσε επαναλαμβάνοντας το κεντρικό προεκλογικό του σλόγκαν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που έμοιαζε κουρασμένος, φόραγε σακάκι αλλά όχι γραβάτα, αναγνώρισε πως "η επόμενη περίοδος, οι επόμενες λίγες ημέρες, θα είναι η αληθινή δοκιμασία" ως προς την πορεία της ανάρρωσής του. "Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μια-δυο μέρες", πρόσθεσε.

Ο Τραμπ ευχαρίστησε τους γιατρούς και όσους του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στις ΗΠΑ και διεθνώς. "Οι εκδηλώσεις αγάπης ήταν κάτι απίστευτο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ", διαβεβαίωσε.

"Ο Τραμπ δεν είναι εκτός κινδύνου"

"Η κατάσταση του προέδρου Τραμπ συνεχίζει να εξελίσσεται καλά, έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο μετά τη διάγνωση", διαβεβαίωσε ο Κόνλεϊ. "Παρότι δεν είναι ακόμη εκτός κινδύνου, η ομάδα [των θεράποντων ιατρών] παραμένει συγκρατημένα αισιόδοξη", πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε στο βίντεο όλο το ρεπορτάζ από την πρωινή εκπομπή του Open:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share