Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό ο Άκης Δείξιμος

Τι είπε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

3 Οκτωβρίου 2020 13:54
Θετικός στον κορωνοϊό ο Άκης Δείξιμος

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Άκης Δείξιμος ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Τι εξομολογήθηκε; Ωστόσο, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόλαντ Τραμπ.

Όπως έγραψε ο τραγουδιστής, τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν την περασμένη Δευτέρα, και αμέσως μπήκε σε καραντίνα ενώ άμεσα έκανε το τεστ που βγήκε θετικό.

Ενώ, ενημέρωσε όλους όσους είχαν έρθει σε επαφή μαζί του.

«Την Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως επόμενο πρωινό μου έγινε το τεστ για COVID-19. Έτσι μου γνωστοποιήθηκε ότι είμαι θετικός στον ιό.

Ενημέρωσα αμέσως συγγενείς και φίλους καθώς και τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου για την κατάσταση της υγείας μου.

Ήδη μια μέρα πριν κάνω το τεστ έθεσα τον εαυτό μου σε καραντίνα στην οικεία μου την οποία ακολουθώ, περιμένοντας φυσικά από στιγμή σε στιγμή και τις τηλεφωνικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

Εύχομαι υγεία σε όλους, προσοχή και σύντομα να είμαστε όλοι καλά έχοντας τον κορωνοιό στο μυαλό ως μια κακή ανάμνηση», έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή:

Πηγή: Youweekly.gr

Κορωνοϊός: Δύο γυναίκες νεκρές - Έφτασαν τους 402 οι νεκροί

Δύο ακόμη άνθρωποι πέθαναν έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης υπέκυψε μια 49χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν από τις 29 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποκείμενα νοσήματα.

Στο νοσοκομείο Σωτηρία κατέληξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο 90χρονη, που επίσης είχε υποκείμενα νοσήματα. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων στη χώρα μας από τον Covid-19 έφθασε πλέον τους 402 ανθρώπους. Στο σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι έχει σημάνει συναγερμός στο νοσοκομείο ΚΑΤ, λόγω κρούσματος.

«Θα αυξηθούν τα κρούσματα από…» - Έκρουσε τον κώδωνα για τον κορωνοϊό ο Γκίκας Μαγιορκίνης

Τον κώδωνα του κινδύνου για τον κορωνοϊό έκρουσε ο Γκίκας Μαγιορκίνης, με τον καθηγητή να αναφέρεται στην ανοδική πορεία των κρουσμάτων, θεωρώντας πως σύντομα θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο.

Ο καθηγητής επεσήμανε ότι το σενάριο της δραματικής αύξησης των κρουσμάτων, φαίνεται να έχει ανασταλεί προς το παρόν στην Ελλάδα, αλλά όπως εξήγησε διεθνώς αναμένεται να αυξηθούν τα κρούσματα όσο οι άνθρωποι επιστρέφουν σε κλειστούς χώρους κάτι που θα συμβεί και στη χώρα μας από τα τέλη του Οκτώβρη.

Όπως είπε ο καθηγητής, στην Ελλάδα αυξάνεται την τελευταία εβδομάδα και ο αριθμός των ασθενών που βρίσκονται υπό μηχανική υποστήριξη. Συγκεκριμένα είπε ότι προηγούμενη εβδομάδα ήταν κάτω από 70 και τώρα είναι πάνω από 80.

Αναφερόμενος στην Αττική είπε ότι εξακολουθεί να παραμένει μία επιβαρυμένη επιδημιολογικά περιοχή όσον αφορά τον κορωνοϊό, καθώς και από τα σημερινά κρούσματα, τα 207 καταγράφονται εκεί.

Όπως επισήμανε, υπάρχει δυναμική της πανδημίας δυσανάλογη στο λεκανοπέδιο της Αττικής, σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα, καθώς εκεί καταγράφονται πλέον τα μισά από τα συνολικά κρούσματα.

Ο καθηγητής αναφέρθηκε επίσης στην υπερμετάδοση κυρίως από ασυμπτωματικούς φορείς του κορονοϊού και εξήγησε ότι αυτή η πορεία μπορεί να αλλάξει μόνο αν συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα και να χρησιμοποιούμε τη μάσκα διατηρώντας παράλληλα τις αποστάσεις.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share