Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Νεκρή 34χρονη μετά από τροχαίο

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε στη θάλασσα

3 Οκτωβρίου 2020 11:36
Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Νεκρή 34χρονη μετά από τροχαίο

Θύμα τροχαίου δυστυχήματος έπεσε σήμερα τα ξημερώματα μία 34χρονη οδηγός αυτοκινήτου, στην περιοχή Κάτω Πιτσά, του δήμου Ξυλοκάστρου, στην Κορινθία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε η 34χρονη προσέκρουσε, για άγνωστη ακόμα αιτία, σε ξύλινη πέργκολα, στο ύψος του 43ου χιλιομέτρου της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών, και στην συνέχεια κατέληξε στη θάλασσα.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν την οδηγό χωρίς τις αισθήσεις της. Στην συνέχεια η 34χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Εκτός όμως, από αυτή την τραγική είδηση, δείτε εδώ μια δημοσιογράφο η οποία αυτοπυρπολήθηκε.

Φρικτό τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες (Video)

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση, σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από το όχημα, ένας δεύτερος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο δεύτερος τραυματίας φέρει ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο ενώ κινούνταν επί της Βασιλίσσης Σοφίας, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ώστε να απεγκλωβίσει τα άτομα από το όχημα. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Τροχαία Αθηνών. Επίσης, την τελευταία του πνοή άφησε ένας 23χρονος μοτοσικλετιστής, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή της Πετρούπολης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share