Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ντόναλντ Τραμπ: Με πυρετό στο νοσοκομείο - Δύσκολες οι επόμενες ώρες

Το νέο μήνυμα του Αμερικανού προέδρου

3 Οκτωβρίου 2020 09:49
Ντόναλντ Τραμπ: Με πυρετό στο νοσοκομείο - Δύσκολες οι επόμενες ώρες

Πυρετό και σημάδια κόπωσης εμφανίζει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος όμως είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, δήλωσε ο γιατρός του Προέδρου των ΗΠΑ, Σον Κόνλεϊ. Παρόλα αυτά, ο Τραμπ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Walter Reed, ώστε να λάβει την καλύτερη φροντίδα, αλλά και να διασφαλιστεί ο απόλυτος έλεγχος των εξερχομένων πληροφοριών.

Την ίδια ώρα άλλα δύο στελέχη του επιτελείου Τραμπ διαπιστώθηκε, ότι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό... Πρόκειται για τον Μπιλ Στέπιεν, επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Αμερικανού προέδρου και την Κέλυανν Κονγουέι, πρώην σύμβουλό του, που όμως είχε βρεθεί για διάφορους λόγους στον Λευκό Οίκο τις προηγούμενες ημέρες.

Προτού ο Αμερικανός Πρόεδρος επιβιβαστεί στο ελικόπτερο, στο οποίο έφτασε όρθιος και βαδίζοντας κανονικά, απηύθυνε σύντομο τηλεοπτικό μήνυμα στον αμερικανικό λαό. Λίγα λεπτά αργότερα το ελικόπτερο που μετέφερε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ προσγειώθηκε στο νοσοκομείο Walter Reed. Και πάλι ο Τραμπ αποβιβάστηκε χωρίς βοήθεια και απομακρύνθηκε περπατώντας.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου ώρα Ελλάδας, ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω twitter δήλωσε ότι εκτιμά ότι πάει καλά, ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση. Δείτε τι έγραψε:

H εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κάιλι ΜακΈνανι δήλωσε ότι "ο Πρόεδρος Τραμπ παραμένει σε καλή διάθεση, έχει ήπια συμπτώματα και εργάζεται όλη την ημέρα. Με μεγάλη προσοχή και μετά από σύσταση του ιατρού του και των ειδικών, ο Πρόεδρος θα εργάζεται από τα προεδρικά γραφεία στο Walter Reed για τις επόμενες ημέρες. Ο Πρόεδρος Τραμπ εκτιμά την έκρηξη υποστήριξης, τόσο για αυτόν, όσο και για την Πρώτη Κυρία".

Αυτή είναι η γυναίκα που κόλλησε κορωνοϊό τον Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Αμερικανός Πρόεδρος και η σύζυγός του νοσούν από κορωνοϊό. Ωστόσο, ο γιατρός τους δείχνει αισιόδοξος για την υγεία του. Πώς όμως κόλλησε ο Ντόναλντ Τραμπ; Ποια είναι η γυναίκα που "έφερε" το φονικό ιό στο Λευκό Οίκο;

Πρόκειται για μια συνεργάτιδα του Αμερικανού Προέδρου και πρώην μοντέλο καθώς όλοι οι υπόλοιποι που εργάζονται στη δυτική πτέρυγα, όπως και οι δημοσιογράφοι που έρχονται σε επαφή μαζί του υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ.

Όπως όλα δείχνουν η συνεργάτιδα του κόλλησε το ζεύγος σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που έκαναν μαζί στο Κλίβελαντ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share